Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: dj

Arhiva tagova: dj

Belexpocentar: Gramatik, prvi put u Beogradu

Gramatik, trenutno na velikoj evropskoj turneji

U četvrtak 23. novembra od 20 časova Belexpocentar će biti mesto velike ekskluzivne žurke – svetski poznati muzičar i producent Gramatik, u okviru svoje evropske turneje, nastupa prvi put u Beogradu.

Pročitaj više »

Barutana: Belgrade techno festival

Barutana, popularna scena za techno

Posle prošlogodišnjeg uspešnog festivala u Barutani, i ovog septembra na programu je velika dvodnevna žurka – Belgrade techno festival, u petak 1. i subotu 2. septembra, do nedelje, odnosno ranih jutarnjih sati, na istom mestu.

Pročitaj više »

Bali Wonderland 26. avgusta na Kalemegdanu

Bali Wonderland Festival, sa Indonežanskom pijacom

Indonežanska pijaca na Kalemegdanu, a zatim na istom mestu i koncert, koji će održati svetski poznata DJ zvezda  i producent Dyro, deo su programa Bali Wonderland najavljenog za subotu 26. avgust.

Pročitaj više »

Paco Osuna 30. septembra u Barutani

Paco Osuna

Na samom početku jeseni, još jedna žurka na otvorenom u Barutani – u petak 30. septembra od 23 časa u Donjem gradu na Kalemegdanu nastupa čuveni predstavnik španske techno scene Paco Osuna.

Pročitaj više »

Nakadia za DJ pultom u Barutani 26. avgusta

Nakadia stiže na scenu u Barutani

Tajlandska lepotica Nakadia, Lea Dobričić, Ilija Đoković i Nick Lawyer u petak 26. avgusta nastupaju u Barutani.

Pročitaj više »

Steve Bug u Barutani, u najavi Apgrade Weekend-a

Steve Bug

Nastavlja se serija sjajnih gostovanja u Barutani – u petak 19. avgusta, od 23 časa, pred Beograđanima je Steve Bug, doajen nemačke i svetske haus i tehno scene.

Pročitaj više »

Party spektakl: Marco Faraone u Barutani 5. avgusta

Marco Faraone

U petak 5. avgusta pred beogradskom publikom nastupa, ekskluzivno, Marco Faraone, svetski poznat DJ i producent. Podršku pružaju lokalna di džej imena Roxa, MarkyZ i TKNO.

Pročitaj više »

Muzički program 13. Summer3p festivala

Dj Helga

U okviru muzičkog programa Summer3p festivala, koji će se održati od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, nastupiće na dve bine tridesetak izvođača.

Pročitaj više »

Richie Hawtin zvezda prvog Apgrade vikenda

Richie Hawtin

Jedan od lidera svetske elektronske scene Richie Hawtin, nastupiće na Kalemegdanu u okviru prvog Apgrade vikenda, koji će se održati 4. i 5. septembra u rovu ispod Vojnog muzeja Beograda.

Pročitaj više »