Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Miki Solus u klubu Elektropionir 13. oktobra

Miki Solus u klubu Elektropionir 13. oktobra

Miki Solus je ponovo u Beogradu. Prvi put nastupa sa bendom, u klubu Elektropionir, u četvrtak 13. oktobra od 20 časova.

Miki Solus je zagrebački reper/šansonjer/džezer, koji se pojavio na sceni 2011. godine sa demo albumom „Muzika sumnjive kvalitete“. Album je prošao neprimećeno, pa je Miki zasukao rukave, okupio bend i 2015. godine izdao hvaljeni album „Muzika za djecu i penzionere“ . Taj album, koji sadrži hitove „Hipster“, „Pun kufer“, Suncobran“ i „Mrtav je Johnny“, prepoznala je kritika i publika, a pesma “Hipster” izabrana je za pesmu godine u Rolling Stone časopisu. Od tada, Miki Solus puni i veće klubove po celoj bivšoj državi.

Godine 2016. izlazi konceptualni EP „Rep na harmonici“ i singl „Lastavice“ u duetu s Lucijom Šerbedžijom, kojim Miki najavljuje novi album u 2017. godini.

Sa Mikijem sviraju fantastični mladi muzičari: Frane Visković (akustični bas), Andrej Tačigin (perkusije), Tena Rak (vokal, klavijature, def), Pavle Bojanić (električna gitara), a sam Miki nastupa na klaviru i harmonici tokom koncerata.

Pored pesme „Lastavice“, koja je aktuelni hit, publika će imati priliku da čuje i druge poznate numere, od „Žutih vlakova u Kini“, „Mrtvih krava“ , Hipstera“… do pesama „Život je palačinka“ i „Rep na harmonici“. Najavljeno je i da će biti izvedeno nekoliko novih, neobjavljenih stvari.

Ulaznice se kupuju na ulazu po ceni od 500 dinara

Klub Elektropionir nalazi se u samom centru grada, na mestu gde je nekada bila pivara Đorđa Vajferta i Ignjata Bajlonija, “sa druge strane Skadarlije”, na parkingu u Cetinjskoj 15.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.