Naslovna » BG svaštara » Književnost » Plato: Del Boj – Moja originalna autobiografija
Del Boj
Del Boj

Plato: Del Boj – Moja originalna autobiografija

Izdavačka kuća Plato objavila je knjigu za sve koji su voleli i vole seriju „Mućke“: Del Boj – Moja originalna autobiografija; Ko reskira…

Smejaćete se isto kao kad ste gledali seriju. Društvena kritika koju je ova kultna serija iznela ukazaće vam se kao aktuelna i danas, posle više od 30 godina.

Derek Del Boj Troter, faca, internacionalni plejboj i nagrađivani preduzetnik (radnik godine „Trotera nezavisnih trgovaca“ od 1980. do 2003. godine), od malih nogu je znao da je predodređen da uspe u životu.

Otad je mnogo toga napisano o njemu, nije sve bilo pozitvno, skoro ništa nije bilo tačno. A sada je, uz pomoć rečnika i intenzivnog istraživanja od tri i po dana, rešio da u autobiografiji „Ko reskira…“ lično razjasni sve nedoumice, da na videlo iznese sve o svojoj borbi, od prnja do bogatstva, pa opet do prnja, pa opet do bogatstva (manjeg).

Pratite uspone i padove, ženske i dilove, snove i planove na dugom i krivudavom putu do miliona (i veoma kratkom i pravom povratku u dekintiranost).

Knjiga je autorsko delo članova porodice Džona Salivena, tvorca serije „Mućke“.

Čuli ste za Vuka s Vol Strita, sada upoznajte Lisicu iz Pekama.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

Jedan komentar

  1. A ko je napisao ovu knjigu?