Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Doktor Strejndž
Doktor Strejndž

U bioskopima: Doktor Strejndž

Još jedan junak stripa prelazi sa papira na veliko platno: „Doktor Strejndž“ će premijerno biti prikazan 2. novembra od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC.

Iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž“, priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane.

Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost.

Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na planeti.

Pridružite se Strejndžu na opasnom, mističnom i potpuno lucidnom putovanju. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Doctor Strange / Doktor Strejndž. U bioskopima: od 3. novembra 2016. Dužina trajanja filma: 115 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2016. Žanr: akcija, fantazija. Uloge: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Rachel McAdams. Reditelj: Scott Derrickson.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.