Naslovna » Izlasci » Shopping » Upoznajte novi Shoppi Retail Park u Borči!

Upoznajte novi Shoppi Retail Park u Borči!

Novi tržni centar u Borči, Shoppi Retail Park, biće otvoren u četvrtak, 13. oktobra.

Leva obala Dunava postaće bogatija za novo ime kupovine, a tim povodom pored zabavnog programa za sve generacije i odličnih popusta, biće organizovani i nastupi popularnih muzičara.

Lexington bend i Saša Matić postaraće se da otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posetiocima centra, prirediti dan za pamćenje.

Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, pantomimičarima, karikaturistima, zatim u oslikavanju lica i brojnim drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.

Od juna 2019. Shoppi je promenio vlasnika i samim tim i ime u Stop Shop Borča. Više o tome na OVOM LINKU!

Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Deichmann, Takko, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, Tom Tailor, Orsay, Koton, kao i mnogi drugi.

Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

Vidimo se 13. oktobra na Zrenjaninskom putu u Borči!

Unapređenim doživljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, na površini od 13.000 kvadratnih metara, Shoppi Retail Park u Borči teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače leve obale Dunava.

Ovo će biti prvi tržni centar na levoj obali Dunava sa 35 lokala po visokim standardima, kao i 370 parking mesta na otvorenom parkingu. Pored lokala posetiocima će biti na raspolaganju i veliki DIS supermarket, McDonald’s Drive-In i brojne usluge.

Shoppi Retail Park - otvaranje

loading...

Jedan komentar

  1. Odličan izbor muzičara, Lexington obožavam 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.