Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Expo-Zim 31. put na Beogradskom sajmu

Expo-Zim 31. put na Beogradskom sajmu

Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim biće održan od četvrtka 1. do nedelje 4. decembra u halama 3 i 3A Beogradskog sajma.

Manifestacija koja je, već uobičajeno, postala uvod u zimsku turističku sezonu namenjena je svim zainteresovanima za aktivan odmor u nastupajućim mesecima.

Sajam Expo-Zim promoviše zimske sportove i bavljenje njima u cilju održavanja zdravlja i uživanja, pružajući mogućnost potpune pripreme i informisanja.

Očekuje se da će, kao i prethodnih godina, hiljade posetilaca iskoristiti sajam za nabavku nove opreme, prodaju, razmenu i servisiranje korišćene opreme, razgovore sa stručnjacima i sportistima, rezervisanje odmora po povoljnijim cenama, upoznavanje sa svetskim trendovima u opremi za zimske sportove, fitnes i rekreaciju… Proizvođači i prodavci medicinskih preparata, tradicionalno, imaće svoje štandove.

Unapred najavljeni popusti i popusti iznenađenja kretaće se od 10 do više od 50%, a u ponudu agencija uključeni su i novogodišnji (božićni) aranžmani.

Expo-Zim je međunarodni sajam, koji će okupiti više od 40 najvećih proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele, odmarališta…

Asocijacija „Sport za sve“, suorganizator manifestacije, svake godine priprema niz dodatnih programa – predavanja, izložbe, kvizove o poznavanju zimskih sportova, a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručna savetovanja o bezbednosti na ski-stazama.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a parking sat 100 dinara.

(danubeogradu.rs)