Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Klub Rokanje: SevdahBABY i DJIXX – akustik
SevdahBABY i DJIXX
SevdahBABY i DJIXX

Klub Rokanje: SevdahBABY i DJIXX – akustik

U četvrtak 1. decembra premijerno zajedno u klubu RokanjeSevdahBABY i DJIXX ponudiće gostima najavljene žurke za odabrane – akustične verzije elektro-pop hitova.

Beogradski bend SevdahBABY i DJIXX već više godina privlače pažnju veoma raznovrsne publike. Zanimljivo je da su akustične obrade uvek izazivale podjednako interesovanje kao i elektronske verzije hitova, pa nije čudno da su ovi umetnici, kao odgovor na poziv kuće Lampshade Media i kluba Rokanje, odlučili da naprave koncert posvećen isključivo akustičnim izvedbama svojih hitova.

Neko bi rekao hrabra odluka, svirati pesme u tako ogoljenom (eng. stripped down) aranžmanu, ali svi koji su ikada čuli glas fenomenalne DJIXX znaju da je jedino što tu treba dodati – akustična gitara. Činjenica je da je većina pesama i nastala upravo na ovaj način – kombinovanjem gitare i glasa.

U intimnoj atmosferi malog prostora publika može da očekuje SevdahBABY hitove i još poneku dobro probranu Yu-rock numeru, koja je uticala na rad ovo dvoje umetnika.

Koncert počinje u 21 sat,

Klub Rokanje nalazi se na adresi Cetinjska 15.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 500 dinara. Mogu se nabaviti u zgradi kluba, na prvom spratu od četvrtka do subote, od 17 časova do ponoći, i na drugom spratu u Foodporn-u od ponedeljka do petka, od podneva do ponoći.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.