Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Depo: Gostuje techno diva Monika Kruse

Depo: Gostuje techno diva Monika Kruse

U subotu, 10. decembra od 22.00, u Depo magacinu nastupiće techno diva Monika Kruse.

„To je bila moja prva ljubav, muzika je moj najbolji prijatelj. Nikad me nije izneverila. U dobrim vremenima je bila tu, u lošim vremenima je bila tu“.

Depo Magacin će još jednom imati tu čast da ugosti veliku zvezdu elektronske muzike, ovaj put pravo iz Berlina stiže nam četrdesetogodišnja techno ikona.

Njen staž na sceni i 25 godina uspešne DJ karijere je potvrda ogromnog talenta, posvećenosti muzici i DJ veština. Ova dama otkad zna za sebe zna i za muziku. Poklonik je tvrđeg techno zvuka koji je očarao kada se pojavio i zauvek pridobio.

Međutim, njen muzički angažman se ne zaustavlja tu, Monika je i aktivan producent. Njena Terminal M etiketa je proslavila petnaestogodišnji jubilej prošle godine, dok je ona ove godine oborila sve rekorde saradnjom sa Pig & Dan-om, trakom „Soulstice“, Beatportovom top 10 tehno himnom.

Fantastičan remix paket „Summer Drops“ je takođe bio Beatportov miljenik a uključivao je remix njene trake u izvođenju Nicole Moudaber, Uner-a i Mendo-a. Sa samo dva izdanja bila je jedan od Beatportovih top 100 techno izvođača u 2014. godini!

Kruseova je dugogodišnji sinonim za techno, a i dalje se smatra jednom od najbitnijih i najvećih nemačkih didžejica svetske scene. Svojom muzikom stalno privlači novu publiku i mlađe generacije, zbog čega je često viđen gost velikih festivala i kultnih svetskih klubova.

Klub Berghain, Space Ibiza, Amnesia Ibiza, Egg London, Time Warp, Melt Festival, Eastern Electrics UK, Ultra Music Festival u Majamiju i Južnoj Americi, Sonus, Awakenings ADE I SEMF su samo neki od njih.

Već dvadeset i pet godina na sceni ova Nemica i dalje ima jasnu viziju muzike i zato njeni nastupi često odvode u bezvremensko putovanje zvukom.

Ovo će biti još jedna prilika za prave ljubitelje tehno zvuka da dođu, uživaju i usmere svu svoju pozitivnu energiju na dancefloor.

Pult sa nemačkom techno divom u subotu će deliti Alexandar Ivković, Mihajlo i Ilija Đoković.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 1200 RSD odnosno 1600 RSD za VIP. (danubeogradu.rs)

About Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1991. godine. Osnivač i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.