Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Hedonopolis – festival hedonizma 17. i 18. decembra

Hedonopolis – festival hedonizma 17. i 18. decembra

U subotu i nedelju, 17. i 18. decembra, u Mikser House-u biće održan Hedonopolis – festival hedonizma.

Na ovom svojevrsnom „Festivalu festivala“ u organizaciji Asocijacije autentičnih hedonista, na štandovima će biti predstavljeni najbolji sirevi, čokolade, kafe, pića, hrana i vina.

Kroz radionice će se posetioci upustiti u neobična putovanja i imati jedinstvenu priliku da na jednom mestu zadovolje svoja čula kroz pozitivnu energiju, mirise, ukuse i dobro društvo.

Na festivalu Hedonopolis posetioci će moći da upoznaju, degustiraju i kupe proizvode ili usluge u kojima uživaju; da nauče više od profesionalaca tokom prezentacija; da prisustvuju edukativno/zabavnim radionicama i da otkriju ideje i izvore novih i inovativnih proizvoda i usluga.

Cilj organizatora je da se podeli iskustvo sa ljudima kako da poboljšaju kvalitet života i da se koncentrišu na njegovu lepšu stranu; kako da uživaju u svemu što im prija i kako da taj doživljaj podele sa bar još nekim; kako da uživaju u malim stvarima.Alkohol može biti štetan po zdravlje!

Ovo neće biti puko razgledanje sajma. Ovo je doživljaj, izlazak i iskustvo koga ćete se sećati.

Hedonopolis je grad čarolije, a sve je u skladu sa sloganom Asocijacije: „Hedonizam jača organizam!“

Radno vreme za posetioce je u subotu, 17. decembra od podneva do 22.00, a u nedelju, 18. decembra od 10.00 do 18.00.

Cena ulaznice iznosi 300 RSD. Od svake prodate ulaznice se 50 RSD namenski uplaćuje u humanitarne svrhe organizaciji Beta, za podršku projekta „Mobilna veterinarska stanica za sterilizaciju životinja“. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.