Naslovna » Izlasci » Festivali » Zimski festival Ice @ Taš od 15. decembra

Zimski festival Ice @ Taš od 15. decembra

Na Stadionu Tašmajdan od 15. decembra biće organizovan novi zimski festival Ice @ Taš.

Posle 37 godna na Stadionu Tašmajdan Beograđani i gosti prestonice moći će da uživaju u klizanju na najvećem klizalištu pod otvorenim nebom u centru Beograda!

Uz čarolije na ledu, na Tašmajdan stiže i Zimski festival Ice @ Taš koji će sigurno postati omiljeno dešavanje u gradu sugrađana svih uzrasta.

Zimski festival trajaće od 15. decembra do 15. januara, a klizalište će raditi do 19. februara 2017. godine. (Skrolujte dole za program festivala i termine za klizanje!)

Za dž

Ice @ Taš – za sve generacije

U okviru nove zimske manifestacije održavaće se besplatne novogodišnje i božićne predstave za decu, koncerti i animacije, klizanje sa kostimiranim Diznijevim likovima, revijali u umetničkom klizanju, utakmica dece – hokejaša iz klubova Partizan i Crvena zvezda, kao i humanitarne akcije.

U večernjim terminima, uz odličnu muziku i profesionalnu rasvetu, biće organizovane žurke na ledu, maskenbal, retro žurke sa muzikom iz 60-ti, 70-tih, 80-tih i 90-tih godina.

U foajeu stadiona posetioce očekuju novogodišnje brvnare sa zanimljivim sadržajima, po kojima su poznati brojni trgovi evropskih prestonica. (danubeogradu.rs)

Ice @ Taš - program festivala Ice @ Taš - termini za klizanje

Jedan komentar

  1. Da li je uključeno iznajmljivanje klizaljki?