Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Deborah de Luca ponovo u Beogradu

Deborah de Luca ponovo u Beogradu

Veoma popularna u Beogradu, Deborah de Luca nastupiće 10. februara u Magacinu Depo.

Promo cena ulaznice je 690 RSD, a promo cena za VIP kartu je 1500 RSD.

Ne samo da će ova dama koja pred domaćom publikom ima status techno boginje prirediti još jedan set za pamćenje, već će imati i tu čast da otvori potpuno nov serijal žurki namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike, a koji će nositi naziv Play.

Italijanka Deborah de Luca nije slučajno izabrana za prvo lice koje će nastupiti na Play žurci. Ova talentovana dama svoju harizmu duguje vreloj napuljskoj krvi, koja joj je i otvorila vrata i utrla put do samog vrha svetske techno scene.

Iako je želela da postane modni dizajner, vrlo je brzo shvatila da je ono što je zapravo „vuče“ noćni život. Želja za muzikom je uskoro spaja sa italijanskim DJ-em i producentom Giuseppeom Cennamom, koji je uvodi u svet mikosovanja i produkcije, a ostalo je istorija – Deborah je nastupala u mnogim velikim klubovima širom sveta, producira svoju muziku i važi za jednog od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice.

Kaže da je njen stil uvek drugačiji jer stalno uči i iznova se upoznaje i eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je čini prepoznatljivom i unikatnom. U kombinaciji sa atraktivnim izgledom i harizmom ove mlade Italijanke, njena muzika predstavlja praznik za sva čula.

Play

Play je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom.

Play je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.