Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Elektropionir: Igralom, promocija albuma

Elektropionir: Igralom, promocija albuma

U četvrtak 2. februara u klubu Elektropionir „hillbilly afro funk“ bend Igralom iz Niša predstavlja svoj nagrađivani debi album „Pogrešna poznanstva“.

Trio Igralom čine:

Mladen Marjanović – gitara i prateći vokali,
Marko Tomović – bubnjevi, i
Dimitrije Simović – bas gitara i glavni vokal.

Kao podrška je najavljen beogradski noise rock duo “Crno dete”.

Koncert počinje u 21 čas.

Klub Elektropionir nalazi se na adresi Cetinjska 15. Ograničen kontingent ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 300 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets-a, kao i u Felix Shop-u. Regularna pretprodajna cena do dana koncerta je 400 dinara, a na sam dan nastupa 500 dinara. Ulaznice se mogu i rezervisati na e-mail adresi office@rocksvirke.com.

Grupa Igralom nudi mešavinu energične strane amerikane i zapadnoafričke muzike, koja se olako može kategorisati kao alternativna muzika. Album “Pogrešna poznanstva” je snimljen novembra 2015. godine u muzičkom studiju “Šamarčina” u Vrbasu.

Duboka, teška fuzz gitara donosi zanimljivu kombinaciju rokenrola i assouf-a, što je autentični zapadnoafrički način sviranja žičanih instrumenata. To je podržano dubokim groovy bas linijama. Sviranje bubnja je najbolje definisano kao kreativna upotreba afro-funk bitova unutar konteksta stare škole rokenrola. Tekstovi su na srpskom.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković