Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Raveolution: Metodi Hristov i Olivier Giacomotto

Raveolution: Metodi Hristov i Olivier Giacomotto

Raveolution spektakl biće održan 13. januara u Magacinu Depo, a gosti su Metodi Hristov i Olivier Giacomotto.

Domaću podršku pružiće Phill & Dansmore i Dee. Trenutna cena karata je 1290 RSD za obične i 1700 RSD za VIP ulaznice.

Metodi Hristov

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni.

Energični momak iz Sofije dospeo je u centar pažnje 2014. kada je izdao traku Step Outside, koja je oduševila publiku širom sveta. Od tada njegova karijera kreće da se razvija eksponencijalnom brzinom, a ljubitelji njegovog lika i dela često ne mogu da se odluče da li Metodi bolje pušta ili pravi muziku.

Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Ono što je Metodijev zaštitni znak jeste i činjenica da „vrti“ dosta muzike koju je sam producirao na svojim setovima – kaže da zbog toga izuzetno vodi računa o tome gde i kada će da pušta muziku, da bi jednako vremena mogao da posveti i jednom i drugom aspektu svog posla.

Raveolution: Metodi Hristov
Raveolution: Metodi Hristov

Domaći klaberi su imali priliku da uživaju u njegovim setovima u Beogradu, ali i u Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj i drugim zemljama u regionu gde je uvek rado viđen gost i gde važi za suverenog vladara tech-house scene. Potpisuje za mnoge velike etikete, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About.

Kako sam kaže, ova etiketa je nešto što ga izuzetno inspiriše i na šta će se koncentrisati u narednoj godini, a mi jedva čekamo da nas na dočeku srpske nove godine u Beogradu obraduje i novim izdanjima.

Olivier Giacomotto

Sa njim će nastupiti i Olivier Giacomotto, italijanski DJ i producent baziran u Parizu koji je na sceni čitavu deceniju i koji nema ništa manje impresivnu biografiju od mladog Hristova.

U poslednjih deset godina je nastupao u mnogim velikim klubovima širom sveta. Sa svojim dugogodišnjim saradnikom Johnom Aquavivom ima svoju etiketu koja nosi naziv Definitive Recordings, a pored toga je izdavao za mnoge priznate etikete poput Suare, Noir-a, GetPhysical, Definitive, Plus 8, KneeDeep In Sound i drugih.

Njegova „specijalnost“ je definitivno tech-house, ali se neretko trudi da svoje setove začini groovie elementima i primesama fanka.

Ono što je zanimljivo u vezi sa Giacomottom je to što je muzički veoma svestran, te radi i kao kompozitor za mnoge mainstream umetnike, a komponovao je muziku i za video igre, holivudske filmove i druge komercijalne multimedijalne sadržaje.

Raveolution

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice.

Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.