Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Roby Rob u klubu Square

Roby Rob u klubu Square

U subotu, 14. januara, velika švajcarska zvezda Roby Rob nastupiće u novom beogradskom klubu „Square“ na Studentskom trgu 15.

DJ i MC zvezda, Roby Rob, producent, muzičar i kompozitor, jedan je od najpoznatijih švajcarskih house i R’n’B – hip-hop umetnika. Više od dve decenije uspešan je na svetskoj sceni.

Globalno poznat po saradnji sa mega popularnim DJ Antoine-om sa kojim je objavio više od 35 numera koje su prodate u više od tri miliona primeraka u 72 zemlje. Sa njim je imao više od 1500 nastupa širom sveta na raznim festivalima, događajima, žurkama.

Pre nekoliko godina veliki hit je bio njegov spot koji je uradio sa američkom hip-hop zvezdom Lil’ Kim za etiketu Syrup Music. Za istu etiketu objavio je i sjajnu numeru „To the Dancefloor“ sa srpskim producentima The Beatshakers.

Nastupao je na Sambadrome-u u Brazilu i na Street Parade-u u Cirihu pred milion ljudi, kao i na raznim događajima po Austriji, Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, SAD, Rusiji, Brazilu… (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.