Naslovna » BG svaštara » Budući Beograd » Gradiće se: Kondominijum „Voždove kapije“

Gradiće se: Kondominijum „Voždove kapije“

Prvi kondominijum na Voždovcu zvaće se „Voždove kapije“, a gradske vlasti najavile su da će uskoro početi izgradnja.

Gradski menadžer Goran Vesić primio je ključ „Voždovih kapija“ sa željom investitora da kapije zauvek ostanu otvorene za mnoge generacije zadovoljnih stanara.

Tom prilikom Vesić je izjavio da će „Voždove kapije“ poboljšati način života u Beogradu i da donose nešto novo što do sada nije postojalo u prestonici.

Ovaj stambeno-poslovni kompleks je nova investicija kompanije „Shikun & Binui Group“, vodeće kompanije u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

„Voždove kapije“ će imati 70.000 kvadratnih metara, oko 700 stanova, park od 7.000 kvadratnih metara. Planirana je velika podzemna garaža i niz pratećih sadržaja za buduće vlasnike. Projekat je vredan 170 miliona evra i biće jedan od najvećih stambenih poduhvata u Beogradu.

Kompleks će se nalaziti na prostoru nekadašnje fabrike „Novi dom“ na Voždovcu, na parceli od 2,2 hektara između Bulevara oslobođenja i Vojvode Stepe.

Voždove kapije

Voždove kapije – luksuz, pre svega

Partner menadžer projekta, Gili Dekel, izjavio je da će izgradnja kompleksa započeti krajem februara.

U prvoj fazi, najavljenoj za kraj ovog meseca, predviđena je gradnja 129 stanova uz pripadajući garažni prostor, dok bi se sukcesivno u narednim fazama realizovale preostale stambene lamele. Kao poslednja faza razvoja ovog bloka planirana je gradnja poslovnog objekta na uglu ulica Vojvode Stepe i Generala Rašića. Prizemlje objekata biće komercijalne namene i nudiće razne usluge stanarima, a u okviru bloka planirano je veliko zatvoreno unutrašnje dvorište.

Voždove kapije

Privatni park na 7.000 kvadrata posedovaće prilagođene sadržaje za sve starosne grupe, uključujući sigurno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i sportske terene.

Stanovi će biti najvišeg kvaliteta u srednjoj kategoriji, a projekat orjentisan prema najširem tržištu sa konkurentnim cenama i uslugama. Kupcima će biti ponuđeni stanovi različite unutrašnje organizacije, od garsonjera do četvorosobnih stanova, kao i manji broj penthouse apartmana.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBRE Srbija, a svim zainteresovanim kupcima je na lokaciji dostupan i prodajni salon sa uzorcima enterijera. (Beobuild.rs / Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.