Naslovna » BG špijun » Najveći grupni TRX trening u Evropi održaće se u Srbiji!

Najveći grupni TRX trening u Evropi održaće se u Srbiji!

Trofejna košarkašica Milica Dabović, najbolji FIBA igrač na planeti Dušan Bulut, višestruki svetski šampion u kik boksu Nenad Pagonis, Aleksandra Saška Krstić i druga poznata imena iz sveta sporta, 4. februara vežbaće rame uz rame sa Novosađanima.

Učešće je besplatno i otvoreno za sve, a vežbači uz online prijavu dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u novosadskom trening centru „Tajs“.

– TRX je nešto više od treninga. Namenjen je i početnicima i profesionalcima, aktivira celo telo i omogućava pojedinačno vežbanje svake grupe mišića. Verovatno do sada niste imali priliku da iskusite pun potencijal ovog treninga, ali kada ga jednom probate, sigurno ćete ga uvrstiti u raspored. Mnogi profesionalni sportisti odavno jesu. Zabavno je, efektivno i dinamično. Uverićete se i sami 4. februara – izjavio je Marko Tajs, vlasnik trening centra „Tajs“ i dodao da besplatnim treninzima želi da aktivira i pokrene Novosađane.

TRX je timski trening snage i oblikovanja koji zbog svoje specifičnosti unapređuje stabilnost celog tela. Pruža zabavu i efektan trening vežbačima koji preferiraju visokointenzivne treninge, ali i onoj grupi koja se opredeljuje za holistički trening. Tokom jedne vežbe aktivira se više mišićnih grupa, povećava snaga, izdržljivost, brzina i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.

– I TRX promocija, a i sedam dana treninga biće besplatni za sve. Svi zaslužuju dobrobiti koje bavljenje sportom pruža, a ovakvi događaji su prilika da se Novosađani razbude, pokrenu i osete nešto više od treninga. Nešto zbog čega će jedva čekati da se vrate u salu – objašnjava Marko Tajs.

Osim TRX treninga, svi zainteresovani će posle prijave za TRX promociju, moći da isprobaju kapueru za decu i odrasle, grupne Les Mills treninge, HIIT treninge, pilates, funkcionalne treninge, ali i da vežbaju u teretani uz prisustvo trenera.Promo

Trening centar „Tajs“ je mesto gde vežbaju porodice. Roditelji slobodno vreme tako mogu da provedu sa svojom decom na što kvalitetniji, zdraviji i zabavniji način. Treninge drže profesionalni treneri, bivši reprezentativci koji svojim iskustvom, znanjem i motivacijom svakodnevno rade na tome da Novosađani zaista uživaju u fizičkoj aktivnosti.

– Zdravlje je u kretanju. A nije teško pokrenuti se kada uz sebe imaš tim koji te motiviše da svakog dana budeš bolji nego juče. Takva atmosfera vlada u trening centru „Tajs“. I mi želimo da je podelimo sa svim Novosađanima – izjavio je Marko.

Budući da su mesta na TRX promociji ograničena, za učešće je neophodna online prijava preko www.treningcentartajs.com. Uz prijavu svi učesnici dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u TC „Tajs“.

Satnica za 4. feburar

10:00 – 10:45 Milica Beljanski

10:45 – 11:15 Naše najslađe iznenađenje

11:15 – 12:00 Milan Vitorović

12:00 – 12:45 Milica Dabović

17:00 – 17:45 Nenad Pagonis i Aleksandra Saška Krstić

18:00 – 18:45 Dusan Domović Bulut

19:00 – 20:00 TRX 48 najjačih!