Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » AIESEC: Budi izvan okvira
AIESEC: Budi izvan okvira

AIESEC: Budi izvan okvira

Koji su tvoji planovi za ovo leto? Ukoliko želiš da upoznaš nove zemlje i kulture, ostvariš nova prijateljstva, usavršiš znanje stranog jezika onda je AIESEC praksa baš za tebe!

Global Volunteer je međunarodni program volontiranja namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture.

Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Iskoristi letnji raspust i ovo leto pretvori u najlepše iskustvo svog života! Pruža ti se mogućnost da radiš na svom ličnom razvoju kao i na razvijanju liderstva, ali i da upoznaš različite metode rada u svetu i rad u drugačijem okruženju.

Za praksu Global Volunteer se mogu prijaviti srednjoškolci, studenti, mladi do 29 godina.

Ukoliko se pronalaziš u ovoj priči, dođi na event „Jump Abroad – ovog leta provedi šest nedelja u inostranstvu“ koji će se održati 16. marta od 20.00 na Ekonomskom fakultetu.

Link za prijavu: https://podio.com/webforms/18039373/1211778

Jedan komentar

  1. Ovo je odlično iskustvo i preporučila bih ga svakome ko je u prilici da ga iskoristi. Zaista korisno u svakom pogledu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.