Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » DOB: Orthodox Celts, koncert 17. marta

DOB: Orthodox Celts, koncert 17. marta

Baš kako su i obećali, na sam Dan svetog Patrika (St.Patrick’s Day), u petak 17. marta, Orthodox Celts će održati tradicionalni koncert u Domu omladine Beograda.

Da je praznik sam po sebi dovoljan povod za uspešan koncert, govori činjenica da je dan Svetog Patrika već dve decenije omiljeni koncertni dan publike benda, uspešno negovane i razvijane, koja će ove godine imati priliku da uživa u 24. nastupu grupe.

Proslava 25 godina postojanja benda, koncertna promocija albuma pod nazivom „Many mouths shut“, prvog nakon deset godina pauze, kao i fenomenalne reakcije i komentari fanova ali i stručne javnosti na poslednji autorski rad grupe, garantuju da će događaj biti jedan od onih za pamćenje.

Inače, album „Many mouths shut“ koji sadrži 13 numera objavljen je u petak 13. januara. Šesti po redu studijski album sadrži šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama. Producent kompletnog materijala je Dejan Lalić, a bend je nedavno pokrenuo sopstveni label O’Celts Records preko kojeg je objavljen novi album. Članovi grupe zahvalnost za veličanstven omot duguju velikom Walteru Venturiju, autoru koga su „Kelti“ označili kao najboljeg crtača Zagora Te-Neja, i naravno Morenu Buratiniju (Sergio Bonelli Editore), zahvaljujući kome je do ove saradnje i došlo.

Koncert u Domu omladine počinje u 21 čas.

Ukoliko već niste nabavili ulaznice možete ih do 16. marta kupiti po ceni od 1.350 dinara na svim prodajnim mestima DD Ticketing Solution i u Win Win radnjama.

Na dan koncerta cena karte će biti 1.550 dinara.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković