Naslovna » Izlasci » Festivali » Kontakt konferencija – mix muzike, festivala, turizma
kontakt konferencija

Kontakt konferencija – mix muzike, festivala, turizma

Kada bi vam neko rekao da je će na jednom mestu biti okupljeni predstavnici najznačajnijih festivala u regionu, da će uživo nastupiti veliki broj popularnih bendova iz zemlje i okruženja i da će sve to biti biti besplatno (dobro, ne baš sve) da li biste se pridružili ekipi Kontakt konferencije u Cetinjskoj 15?

Kontakt konferencija je najavljena za 23. i 24. mart, a planirane lokacije održavanja se nalaze u Cetinjskoj 15 – Elektropionir, Zaokret i Marsh Open Space.

Kontakt konferencija je zamišljena kao vrsta dvodvenog festivala na kom će se susresti veliki broj predstavnika najznačajnijih festivala u regionu iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetni plodno tlo za razvoj muzičke industrije. Na Kontaktu će nastupiti poznati alternativni bendovi poput E-Play, KKN, Lake, Nežnog Dalibora i mnogih drugih.

Kako sami organizatori navode „prva konferencija #KONTAKT2017, proizašla je iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti. Takođe, proizašla je iz potrebe stvaranja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i brisanja kulturnih granica u regionu, jer su muzički festivali glavni turistički adut balkanskih zemalja“.

Paneli, tribine i diskusije vodiće se na sledeće teme:
♦ Festivali promoteri gradova
♦ Festivali od ideje do realizacije
♦ Festivali kao destinacije
♦ Savremena diskografija

Ulaz na panele i tribine biće slobodan, a naplaćivaće se samo ulaz na pojedine muzičke programe koji će biti predstavljeni u Elektropioniru. Nežni Dalibor – 500 RSD, E-PLAY – 600 RSD, Laka – 500 RSD. (danubeogradu.rs; Katarina Tomović)

 

Jedan komentar

 1. Hello!

  Best offer on the market -50 %

  Headphone, School, Eyewear -20%

  Fahion Accessories, Comuter Hardware, Fahion Accessories -35%

  Garden, Kitchen, Mens Clothing -35%

  Electrical Equipment, Protection, Phpto -50%

  Mens Clothing, Headphone, Kitchen -25%

  Offer valid 5 days!

  Available at: https://vrl.ir/AmyNAs