Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » U Magacinu Depo: Matador, Hito, Lea Dobričić…

U Magacinu Depo: Matador, Hito, Lea Dobričić…

U subotu 11. marta u Magacinu Depo je jedan od najpoznatijih producenata i izvođača svetske tehno scene Matador. Pridružiće mu se Hito, koja je u Beogradu prvi put, Lea Dobričić i Ilija Đoković (b2b) i Nikola Mihailović.

Dobitnik DJ Awards za najbolji Electronic Live Performer 2016. Gavin Lynch, poznatiji kao Matador, posle prošlogodišnjeg nastupa u Hangaru, ponovo stiže u srpsku prestonicu sa svojim live act-om. Gavin Lynch je rođen u Dablinu, gde je svoju karijeru započeo kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima, sve vreme pažljivo planirajući sledeći veliki korak.

Za samo tri godine, ovaj momak se popeo na sam vrha svetske DJ scene, u čemu mu je dosta pomogla etiketa “Minus” slavnog Richie Hawtin-a. Zajedno sa ostalim izvođačima na “Minus” label-u, Matador je ubrzo bio deo lajnapa svih velikih klupskih događaja u najpoznatijim klubovima na svetu. 2014. proglašen je za najboljeg Live izvođača na Ibici, a iz godine u godinu to samo potvrđuje.

Hito je poreklom iz Japana, ali je trenutno stacionirana u Berlinu. Ona je Vinyl Only DJ i pored toga njeni nastupi se izdvajaju i po tome što je ona uvek obučena u Kimono, tradicionalnu nošnju svoje zemlje. Među kolegama je veoma poštovana zbog svoje kolekcije ploča, dubokog techno zvuka koji vrti svojom neverovatnom sposobnošću da osvoji publiku svojim šarmom i energijom. Njena karijera definitivno se probila 2012. rezidenturom ENTER. na Ibizi koja traje i danas. Ona je nezaobilazni deo Richie Hawtin-ove ENTER. Sake serijala žurki. Hito je takođe u ekipi ambasadora Model1 mixete i jedina koju će beogradska publika po prvi put imati priliku sada da čuje.

Spektakularna DJ žurka u Depou počinje u 23 časa.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara i VIP ulaznice po ceni od 1700 dinara mogu se nabaviti preko Gigstix i Eventim mreže.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković