Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Počinje prodaja ulaznica za koncert benda Scorpions u Areni

Počinje prodaja ulaznica za koncert benda Scorpions u Areni

Ulaznice za koncert benda SCORPIONS koji će se održati 7. decembra, u prodaji su od srede, 5. aprila po cenama od 2990 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, svim prodajnim mestima CS Eventima u Srbiji i regionu (uključujući Dom omladine i Ušće Shopping centar), kao i online preko sajta www.kombankarena.com.

»»» Koncert je odložen!

»»» Zakazan je novi koncert u Štark areni!

Heroji hard rock scene po prvi put nastupiće u Beogradu, 7. decembra u Kombank Areni u okviru svoje svetske turneje Crazy World Tour!

Njihove pesme “Still loving you”, “Wind of Change” i “Send me and Angel” postali su vanvremenski hitovi koji se i dan danas vrte na brojnim radio stanicama ali i pored neverovatnog uspeha ovih balada, Scorpions su prvenstveno hard rock bend koji donosi žestoku energiju na sceni pesmama kao što su “Rock You Like An Hurricane”, “Blackout” , “Dynamite” i dr.

Izraziti karijeru u ciframa benda kao Scorpions gotovo je nemoguća misija. Međutim, jedan broj treba spomenuti a to je više od 100 miliona prodatih albuma do danas što čini ovaj bend najuspešnijim rock bendom kontinentalne Evrope!

Tokom više od 50 godina duge karijere bilo je dosta magičnih momenata. Svirali su više hiljada koncerata na svim delovima planete. Neki su zauvek zabeleženi na uživo albumima, neki na filmovima i video spotovima. Ovi momenti su zacementirali reputaciju Scorpionsa kao jednog od retkih bendova koji se uzdigao iznad gomile.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.