Naslovna » Turizam » Razgledanje Beograda: Open Top

Razgledanje Beograda: Open Top

Nova sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa SP „Lasta“ – Open Top – počinje u petak, 21. aprila.

Razgledanje otvorenim autobusom se realizuje svakodnevno, u terminu od 16.00, sa Trga Nikole Pašića. Preko audio vodiča, posetioci mogu na osam svetskih jezika čuti priču o Beogradu i lokacijama koje se tokom vožnje obilaze.

Tokom leta će biti uvedeni i dodatni termini.

Cena karte je 600 RSD za odrasle i 400 RSD za decu. Karte se mogu se kupiti u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5 i u autobusu pre polaska. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Samo da podelim sa svima! Danas u 10h smo otisli na pocetnu stanicu u nameri da sa malom decom obidjemo Beograd i provozamo se do Avale. Voznja je bila otkazana i to smo saznali tako sto je jedan od nas putnika pozvao Lastu da pita zasto nema autobusa. Bilo je dosta turista i ljudi sa malom decom… jako neprofesionalno od Turisticke organizacije. Niko se cak nije ni udostojio da dodje i obavesti ljude da voznje nece biti…

    Eto kakvu sliku ostavljamo, jednu pisljivu voznju ne mozemo da organizujemo. Druge zemlje i gradovi imaju na stotine ovakvih voznji i obilazaka. Sramota za Lastu i Turisticku organizaciju Beograda.