Naslovna » Izlasci » Festivali » Supernatural festival 22. i 23. aprila

Supernatural festival 22. i 23. aprila

Supernatural festival 2017 održava se 22. i 23. aprila na Adi Huji. Najveći ekološki događaj ove vrste kod nas, Supernatural festival jedanaestu godinu slavi Dan planete Zemlje ukazujući na važnosti očuvanja zdrave životne sredine. Festival se ove godine održava u Supernatural parku a konkretan cilj ovogodišnjeg festivala je dalje pošumljavanje i revitalizacija ove oblasti.

U okviru muzičkog dela festivala nastupaju Lolobrigida, Kanda Kodža i Nebojša, Del Arno bend, Beogradski Sindikat, Nikola Vranjkovid, Irie Fm, Sharska Snakes and Planes, Nula radio with Rebel B i tradicionalno Leontina i dečiji hor Čarolija. Pored dobre muzike za posetioce festivala organizovane su i brojna dešavanja za decu i odrasle.

PIJACA na kojoj će se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakiju sa gledidkih planina i druge čuvene delikatese. Deo pijace biće i otvorena kuhinja gde de majstori kuhinje renomiranog beogradskog restorana “Cveće zla” pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

ZELENA ZAJEDNICA ekoloških organizacija upoznaće posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine: Biološki fakultet, Recan organizacija za reciklažu limenki, Daj Daj socijalno preduzede za proizvodnju organskih tekstilnih proizovda za bebe, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Amfora ronilački klub i mnogi drugi.

WELNESS radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisaće harmoniju duha i tela.

DANUBE VILLAGE i organizacije Srbija za mlade koja se bavi omladinskim turizmom i DCC dunavski centar za kompentenciju upoznade sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu. RADIONICE ZA DECU de kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

10% prihoda od prodaje karata Supernatural ulaže u pošumljavanje Ade Huje. Do 21. aprila karte se prodaju po ceni od 600 dinara za jedan dan, odnosno 1000 dinara za oba dana. Od petka 21. aprila cena karte je 800 dinara za jedan dan, odnosno 1300 dinara za dva dana. Karte za festival mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na samom ulazu u Supernatural park tokom trajanja festivala 22. i 23. aprila. 19.04.2017.

Jedan komentar

  1. a gde je parking ?