Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Belgrade Future Gaming 2017 na Beogradskom sajmu
Belgrade Future Gaming, u svojoj oblasti manifestacija regionalnog značaja
Belgrade Future Gaming, u svojoj oblasti manifestacija regionalnog značaja

Belgrade Future Gaming 2017 na Beogradskom sajmu

U Hali 3 Beogradskog sajma u utorak i sredu, 30. i 31. maja, biće održan 10. Belgrade Future Gaming – međunarodni sajam gejming industrije, jedan od vodećih u regionu.

Pored upoznavanja sa najsavremenijom ponudom iz oblasti igara na sreću, na sajmu se može kupiti željena oprema, obezbediti softverska podrška i prateći servisi.

Izlagači su vodeće svetske firme, a što se plasmana tiče, organizatori, uobičajeno, računaju na srpsko, ali i šire tržište jugoistočne Evrope – Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju.Za dž

Prvi sajam gejming opreme u Beogradu održan je 2007. godine. Tokom prethodne decenije manifestacija je okupljala najpoznatije svetske proizvođače i stekla renome mesta za sklapanje novih kontakata i postizanja poslovnih uspeha.

Kategorije gejming industrije iz kojih dolaze izlagači su: sportsko klađenje, video i slot mašine, multiplejer mašine, internet onlajn igre, CCTV nadzor. Tu su i dobavljači komponenti i rezervnih delova, softvera za klađenje, pružaoci usluga klađenja, mediji i izdavačke kuće sa tematskim sadržajima i izdanjima vezanim za gejming industriju.

Na spisku izlagača trenutno je 40 domaćih i inostranih imena i brendova.

Radno vreme sajma Belgrade Future Gaming 2017 je od 10 do 18 časova.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, kao i obavezna registraciona kartica koja se dobija na ulazu u halu i važi za ulazak sve vreme manifestacije. Posetilačka prijava sadrži ime i prezime, ime kompanije, e-mail adresu i zvanje.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.