Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam „Zdravo živo“ u hotelu Zira
Sajam Zdravo živo

Sajam „Zdravo živo“ u hotelu Zira

Ovog vikenda, 13. i 14. maja, u hotelu Zira biće organizovan Međunarodni sajam turizma, zdravog i aktivnog života „Zdravo živo“.

U hotelskoj sali Akropolis, sajam „Zdravo živo“ okupiće brojne izlagače iz regije jugoistočne Evrope, a pre svega one koji u svojoj ponudi imaju programe zdrave ishrane, detoksikacije organizma, raznovrsnu animaciju u prirodi, specifične tretmane za telo i duh.

Sajam će biti prilika i za promociju novih planinarskih i pešačkih ruta, biciklističkih staza, različitih stilova i oblika vežbanja…Za dž

Uz besplatan ulaz za oba sajamska dana, posetioci će imati priliku da od stručnjaka iz različitih oblasti dobiju praktične savete, a moći će i da vežbaju zajedno sa poznatim instruktorima joge, pilatesa, fitnesa…

Organizatori su pokrenuli i foto konkurs „Moj zdravo živo ritual“, u okviru koga će vredne nagrade dobiti oko 30 učesnika konkursa.

Događaj organizuje Turistička prizma, u saradnji sa destinacijskim partnerima Turističkom organizacijom Beograda, Turističkim centrom Zlatibor i gradovima partnerima Banja Lukom i Ulcinjem. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.