Naslovna » Izlasci » Festivali » Balkan Tube Fest, 24. i 25. juna
Balkan Tube Fest, za početak raspusta
Balkan Tube Fest, za početak raspusta

Balkan Tube Fest, 24. i 25. juna

Balkan Tube Fest, veliko druženje YouTube zvezda Balkana sa fanovima u Sava centru, ove godine pomereno je sa jesenjeg termina na početak leta, i zakazano za subotu i nedelju, 24. i 25. jun.

Festival je otvoren oba dana od 10 do 22 časa.

Cena ulaznice je 600 dinara.

Ove godine su u prodaju puštene i nove Balkan Tube Space karte, po ceni od 3000 dinara, koje posetiocima omogućavaju pristup u posebne prostorije u bašti, gde će zajedno sa jutjuberima moći da provode vreme između programa, postavljaju pitanja, dobiju piće, prisustvuju dodatnim predavanjima…

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima GigsTixa širom Srbije i onlajn, a osnovne karte i na blagajni Sava centra.

Organizatori poručuju da je festival pomeren u jun, “zato što raspust počinje na Balkan Tube Festu” i najavljuju bogat program, direktan susret Tube zvezda i fanova, kao i svojevrsnu  reviju najboljih klipova u protekloj sezoni.

Najveći YouTube festival na Balkanu je mesto koje će okupiti učesnike sa prostora bivše Jugoslavije. Planirana je zabava i napolju i unutra, za velike i male, na dve scene. Predviđeno je organizovano slikanje sa omiljenim jutuberima, kao i odličan muzički program. Sve vreme festivala, muziku će puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tjuberi sa izborom svojih pesama. Igraće se onlajn igrice, vežbaće se trbušni ples, biće i igranja igrica uživo ispred Sava centra.

Prisutni će biti Muđa, Ćale, Marija Žeželj, Miloš HD, SupremNexus, Suarez, PCAXE, Srpski tutorijali, Kovalska, Kojot, Adnana Bro, Zvoganj, Lea Stanković, Neki Jutuber, Amir Hadžić… i svi oni za koje je glasalo više od 250.000 ljudi. Ukupno, oko sto učesnika u raličitim programima.

(danubeogradu.rs)

2 komentari

  1. Izvinjavam se ali mislim da su 23.06. i 24.06. Subota i Nedelja,a ne kao što ste vi napisali u članku o Balkan Tube Festu da su Subota i Nedelja 24. i 25.06. Molim ispravku.

  2. Poštovani,
    Ovo je bilo 2017. godine kada su subota i nedelja bili 24. i 25. jun… Na početku svake vesti na naÅ¡em sajtu automatski se pojavljuje datum kada je objavljena.
    Srdačan pozdrav!