Naslovna » Porodica » Deca » Disney On Ice: „Čarobna kraljevstva“ u Beogradu
Kombank arena: Disney On Ice - Čarobna kraljevstva

Disney On Ice: „Čarobna kraljevstva“ u Beogradu

Od 13. do 15. oktobra u Kombank areni biće održan najveći i najbolji svetski spektakl na ledu – Disney On Ice – sa predstavom „Čarobna kraljevstva“.

Posle četiri godine u Beogradu će biti predstavljene četiri divne Diznijeve priče u kojima će uživati publika svih uzrasta.

Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), likovi iz „Automobila“ („Cars“), „Priče o Igračkama“ („Toy Story“) i „Male sirene“ („The Little Mermaid“).

Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf, Munja Mekvin, Šleper Vukša i njihovi drugari automobili, ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.

Kombank arena: Disney On Ice - Čarobna kraljevstva

Publika će uz „Čarobna kraljevstva“ zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom i gledati kako se automobili sele na led Kombank arene. Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova „Priče o igračkama“, „Mala sirena“ i drugih klasika, „Čarobna kraljevstva“ povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.

Disney On Ice – ulaznice

Karte za ovaj jedinstveni porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, knjižare Delfi, Ušće SC) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave! Do 21. jula imaćete jedinstvenu priliku da kupite ulaznice sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, tako da ćete ulaznice moći da nabavite već od 850 RSD.

Disney on Ice: Zaleđeno kraljevstvo (Kombank arena)

Petak, 13. oktobar
19.00

Subota, 14. oktobar
11.30, 15.00, 18.30

Nedelja, 15. oktobar
11.30, 15.00, 18.30

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.