Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dvorana Doma sindikata: Besplatan koncert 30. juna

Dvorana Doma sindikata: Besplatan koncert 30. juna

Povodom 60 godina postojanja i početka velike rekonstrukcije Dvorana Doma sindikata biće mesto na kom će 30. juna od 20.00 biti održan veliki besplatan koncert.

Učestvovaće Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ na čelu sa dirigentom Vojkanom Borisavljevićem i umetnici od kojih je većina započela svoje karijere upravo na ovoj sceni.Za dž

Specijalni gosti večeri biće Đorđe Marjanović, Leo Martin, Lane Gutović, Nebojša Dugalić, Legende, Dušan Svilar, Jadranka Jovanović, Ljiljana Stjepanović, Boris Bizetić, Mina Lazarević, Oliver Njego, Bilja Krstić i Bistrik, Nada Pavlović, Ana Sofrenović, Žarko Dančuo, Beti Đorđević, Branislav Petrušević Petrući, Suncokret, Ekstra Nena, Zoran Leković, Merima Njegomir, Đura Mornar, Dušica Novaković, Milan Šević i grupa Zana.

Dvorana Doma sindikata – od 1957.

Dvorana Doma Sindikata je svečano otvorena 13. juna 1957. godine.

Od te godine pa do danas, u Domu sindikata su se održavali, i dalje se održavaju, mnogi kulturni događaji od značaja za Beograd, ali i za celu zemlju.

Ovde su gostovali svetski priznati umetnici, među kojima su Ela Ficdžerald, Mario del Monako, Artur Rubinštajn, Edit Pjaf, Šarl Aznavur, Žilber Beko, Iv Montan, Luj Armstrong, Majls Dejvis, Čik Korija, Duško Gojković, Stefan Grapeli, Rej Čarls, Klaudio Vila, Roberta Flek i drugi.

Besplatne filmske projekcije

U petak, 30. juna, pored velikog koncerta, i sve bioskopske projekcije toga dana biće potpuno besplatne.

Filmovi koje će publika moći besplatno da pogleda su: Sila privlačnosti, Ričard roda, Plesačica, Pariz može da sačeka, Putovanje, Mesečina, Male tajne velikog latino zavodnika, Fatalni ishod i Ledi Magbet. Opise svih filmova možete pronaći OVDE.

Ulaznice

Ulaznice za koncert 30. juna od 20.00, posetioci će moći da preuzmu uz ličnu kartu od ponedeljka 19. juna na blagajni Dvorane Doma sindikata. Svaki posetilac će moći da podigne maksimalno četiri ulaznice.

Drugi kontigent karata posetioci će moći da preuzmu uz ličnu kartu od utorka, 27. juna od 12.00, na blagajni Dvorane Doma sindikata. Svaki posetilac će moći da podigne maksimalno dve ulaznice. (danubeogradu.rs)

loading...

6 komentari

  1. Lep koncert u najavi, jedino ne mogu da razumem da su se delile karte samo od 6. reda balkona, sve ostalo je već rezervisano. Za koga, građane 1. reda? Ili je potrebna članska karta?

  2. Ja Natali 1968 slusala sam koncert Zilber Bekoa i dobila autograme u njegovoj garderobi posle koncerta a vodio me je mladic najlepseg doba prvog zabavljanja a pred maturu Bila sam i pre a i posle toga na dosta manifestacija u toj sali ali je jos uvek najsnazniji utisak sa tog koncerta Sedeli smo u 15 redu pored mene Boba Stefanovic tu je negde bio i Djordje Marjanovic i glumac Dusan Golumbovski i predstavnici dip;pmatskog kora bas je divan osecaj i posle toliko godina

  3. Pliz za jedno mestašce za naše legendarce

  4. bila bih Vam veoma zahvalna kada bi ste uvažii moju molbu i sačuvali jednu kartu za mene

  5. Nažalost, nemamo nikakve veze sa organizacijom ovog događaja niti posedujemo ulaznice.

  6. Najblja sala u BG, odlicna akustika! jezim se na pomen renoviranja- jedino bih mozda sedista tapacírala, ne preterano. Prvi put sam u toj sali prisustvovala koncertu na orguljama (svirao je Helmut Pletner,i saznala da i moja simpatija voli taj instrument-bez hepi enda), a verovatno i poslednjem 1974. Nezaboravni „Rodjendani“priredbe, filmovi.,Molim vas samo nemojte da pokvarite ovu salu:-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.