Naslovna » BG svaštara » Budući Beograd » IKEA se otvara 10. avgusta

IKEA se otvara 10. avgusta

Prva IKEA robna kuća u Srbiji biće otvorena u četvrtak 10. avgusta u 10.00, prenosi Domino magazin.

IKEA se nalazi u Bubanj potoku, na 14 km od Trga Slavija a ima više od 30.000 m² gde će se u prodaji naći pun asortiman od oko 9.500 proizvoda.

IKEA će imati restoran sa oko 500 mesta, bistro, prodavnicu švedske hrane, igraonicu za decu i parking sa oko 1200 mesta, kao i punjač za elektromobile u neposrednoj blizini.

Radno vreme robne kuće će biti od 10.00 do 21.00, dok je radno vreme restorana od 9.30 do 20.00.

IKEA pogodnosti

IKEA je već ranije postavila veliki toranj sa svojim prepoznatljivim znakom a nedavno je potvrđeno i da počinje da stiže roba.

Kupci će imati i različite pogodnosti.

»»» Švedska kompanija je na svom sajtu objavila cene artikala koji će biti u ponudi u Srbiji.

– Naša roba će imati velikodušne rokove povraćaja robe, od 90 dana, bez obzira da li kažete koji je razlog, na primer ako ste promenili mišljenje. Pod uslovom da je roba upakovana i da nije korišćena potrošač će moći da je vrati – izjavio je nedavno za Tanjug direktor za razvoj IKEA u Jugoistočnoj Evropi Vladislav Lalić.

Ikea će takođe ponuditi garantne rokove od zakonskog minimuma do 25 godina, na primer za kuhinju 25 godina, dušeke 10 godina i slično.

– Imaćete mogućnost da naše sitne artikle, šrafove, inbus ključeve i slično, ukoliko ih izgubite, a nema ih na pakovanju, dobijete u većini slučajeva besplatno u biblioteci rezervnih delova u robnoj kući – naglasio je Lalić.

IKEA dugoročno planira da otvori još jednu robnu kuću u Beogradu.

Nova autobuska linija!

Radovi na javnoj infrastrukturi u okolini robne kuće IKEA teku po planu, a do robne kuće čije je otvaranje najavljeno za 10. avgust voziće i nova linija javnog gradskog prevoza!

Autobus će se kretati sa Bežanijske kose sledećom trasom: Bežanijska kosa – Srđana Aleksića – Nedeljka Gvozdenovića – Dr Huga Klajna – Marka Čelebonovića – Nikole Dobrovića – Tošin bunar – Bulevar Zorana Đindjića – Španskih boraca – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Gazela – Bulevar Franša Deperea – Stefana Prvovenčanog – autoput – petlja kod Tranšpeda – interna saobraćajnica – „Ikea“. Nova linija će biti uvedena 5. avgusta.

Izgrađena su dva kilometra saobraćajnica kojima se pristupa kompleksu robne kuće IKEA, most preko Zavojničke reke dužine 40 metara i 5 km vodovodne i kanalizacione mreže.