Naslovna » BG servis » Autobus za IKEA robnu kuću – gradska linija 70

Autobus za IKEA robnu kuću – gradska linija 70

Prva IKEA robna kuća u Beogradu biće otvorena 10. avgusta u 10 sati ujutru u Bubanj potoku.

A pošto se nalazi izvan grada, odnosno kod stare naplatne rampe u Bubanj potoku pored auto puta, do tamo ćete moći da stignete kolima, ali i gradskim autobusom.

GSP i predstavnici grada su najavili da se otvara i nova autobuska linija do robne kuće, piše Domino magazin.

Autobus broj 70 će ići trasom: Bežanijska kosa – Srđana Aleksića – Nedeljka Gvozdenovića – Dr Huga Klajna – Marka Čelebonovića – Nikole Dobrovića – Tošin bunar – Bulevar Zorana Đindjića – Španskih boraca – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Gazela – Bulevar Franša Deperea – Stefana Prvovenčanog – autoput – petlja kod Tranšpeda – interna saobraćajnica – IKEA.

Autobus će saobraćati na svakih 20 minuta. Linija 70 počinje sa radom 5. avgusta.

A kada ćete i kako dobiti čuveni IKEA katalog, kakve će biti cene u robnoj kući i da li vas čekaju iznenađenja na otvaranju saznajte na ovom linku.

6 komentari

  1. A stanica kod IKEA za ljude iz Mladenovca, Sopota, okolnih sela i gradova, sto menjamo 5 prevoza da stignemo do robne kuce! I mi koji radimo i oni koji hoce da je posete! Stvarno sramota! Nemamo reci!

  2. Opet sve i stalno sa Novog Beograda. Uvek i u svemu privilegovani. Počev od najnovijih autobusa i leti i u jesen, a na Čukaricu i Rakovicu sve krševi. Mi ne znamo šta je klima u autobusu a i ako je postavljena
    tad duva vrelina

  3. Po meni prolazna stanica trebala bih da bude sa Zelenog Venca

  4. Zasto nema stanice Transped u planu linije 70. A Prolazi na petlju Trandped.

  5. molim IKEU da porazmisli o svojim autobusima sa nekih tačaka, npr. Banjica, Zvezdara, Karaburma….ili nove llinije minibuseva….Izgleda da vlasnici IKEE ne znaju gde su stigli, i koliki su problemi za graÄ‘ane da stignu do njih, da ne govorim o beogradskim prigradskim naseljima, napraviti liniju 7o – pa to je ludilo od dužine i nepraktičnosti.
    Gospodo iz Švedske, dobrodošli, ali pomozite da stignemo do vas, nemamo svi auto

  6. Aman daii je mogla biti duža ta linija autobusa 70. Dajte neke dodatne polazne tačke, a ne sa jednog kraja grada na drugi (čak nije nii grad nego periferija i to debela).Nadam se da će biti i nekih mini buseva bar sa nekih smislenijil lokacija. Zeleni venac, Slavija, Vukov spomenik, Železnička stanica…naravno ivdrugih mesta gde su neka čvoriÅ¡ta da se može do njih stići sa viÅ¡e strana…možda bi bar u početku mogla i Ikea da organizuje neki prevoz sa par lokacija. Neka bude plaćanja karata ali da se bar mogu ljudi dostojanstveno prevesti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.