Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Dvanaest sati zabave – Easy Tiger, Premiesku i drugi ekskluzivni gosti

Dvanaest sati zabave – Easy Tiger, Premiesku i drugi ekskluzivni gosti

Najpoznatiji rumunski live-act Premiesku i drugi učesnici pridružiće se ekipi Easy Tiger na Disko splavu „Sloboda“ u petak 21. jula, na specijalnoj dvanaestosatnoj žurci koja počinje u 18 časova.

Pošto se Disko splav „Sloboda“ nalazi na Sajamskom keju, druženje podrazumeva spektakularan zalazak sunca na reci, a zatim parti do ranih jutarnjih časova.

Line up

Premiesku / live / Rumunija
Mihael Simić / Švajcarska
Marko Nastić
Vanović
Kristijan Šajković
Vladimir Dragaš
+ specijalni gost

Premiesku čine poznati rumunski duo Livio & Roby, kojima se pridružuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka leži u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova različitih mašina, ispunjavajući viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Lab-u u okviru ‘Premiesku Analogue Sound’ radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012. godine. Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao sto su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Poll-a za 2016. godinu.

Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu se nabaviti na prodajnim mestima Eventim-a i Gigstix-a, u Vulkan knjižarama, WinWin shop-ovima i preko sajta www.ddtickets.rs

„Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene“ – poručuju organizatori uz poziv zainteresovanima.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.