Naslovna » BG špijun » Kopaonik i Zlatibor: Bike-Mountain Cart vikend od 7. do 9. jula
Kopaonik i Zlatibor: Bike-Mountain Cart vikend
Kopaonik i Zlatibor: Bike-Mountain Cart vikend

Kopaonik i Zlatibor: Bike-Mountain Cart vikend od 7. do 9. jula

Skijališta Srbije ovog leta prvi put organizuju tematsku promociju svojih sadržaja, pa će ljubitelji biciklizma moći da iskoriste popust od petka, 7. jula, do nedelje, 9. jula, u okviru „Bike-mountain cart“ vikenda.

Letnja sezona u planinskim centrima je odavno otvorena, a prvi od četiri promotivna perioda počinje ovog vikenda kada posetioce Kopaonika i Tornika na Zlatiboru očekuje popust od 15 posto na cenu dnevne karte za korišćenje bicikala i mountain kartova.

Posetioce koji odluče da se oprobaju na biciklističkim stazama u oba ova centra očekuju najkvalitetniji planinski bicikli KTM, koje je moguće iznajmiti na punktovima Skijališta Srbije.

Za decu će tokom promo perioda odobreni popust važiti na sve sadržaje.

Ljubiteljima prirode koji odmor provode na većoj nadmorskoj visini, pored ova dva sadržaja, na raspolaganju su panoramske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, avantura park, mini golf, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i fudbal, kao i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku za posetioce rade od ponedeljka do četvrtka od 9.00 do 15.00, a petkom, subotom i nedeljom od 9.00 do 16.00. Centar Tornik je otvoren svakog dana od 11.00 do 17.30. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.