Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Robmatic na splavu Lasta

Robmatic na splavu Lasta

Švajcarski tech-house DJ Robmatic nastupiće večeras, 21. jula od 22.00, na splavu Lasta.

Robmatic je nova sjajna zvezda na tech-house horizontu i njegov novi EP sa dve numere „The Breaker“ to dokazuje. Naslovna numera je moćno oružje za dancefloor, producirano tako da se upotrebi na vrhuncu svakog DJ set-a, dok druga numera „Dance Baby“ ima izuzetno interesantne perkusione paterne, koji se perfektno slažu sa vokalnim deonicama i pumping bass line-om. Zajedno čine savršen paket koji je potreban svakoj ozbiljnoj muzičkoj kolekciji.

Ovaj EP je objavila kuća Sirup Music (vodeća švajcarska dance music entertainment kompanija), preko svog PinkStar Records Sub-Labela.

Robmatic je novi alter ego Robyja Roba za house & tech house muziku.

Roby Rob je velika švajcarska DJ i MC zvezda, producent, muzičar i kompozitor. On je jedan od najpoznatijih švajcarskih House i r’n’b – hip-hop umetnika, slavan širom sveta.

Objavio je hitove na više od 80 albuma i kompilacija u 72 zemlje. Roby Rob je prodao više od tri miliona nosača zvuka i osvojio čak 14 zlatnih ploča.

Ovog petka slušaćete ga u novom tech-house izdanju Robmatic na gradskom splavu Lasta, a pored njega nastupiće Peppe i Miloš Starčević. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.