Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Spajdermen: Povratak kući
Spajdermen - proverite novu filmsku verziju
Spajdermen - proverite novu filmsku verziju

U bioskopima: Spajdermen: Povratak kući

Ukoliko želite da gledate film „Spajdermen: Povratak kući“ na premijerama, imajte u vidu da su one u Beogradu zakazane za sredu 5. jul u 20 časova u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City i Cineplexx BIG Beograd.

Od četvrtka 6. jula filmsko ostvarenje koje se najavljuje kao pravi akcioni spektakl je na bioskopskim repertoarima.

Čuveni lik “čoveka-pauka” iz jednog od najprodavanijih stripova svih vremena još jednom je na velikom platnu. U prethodnim izdanjima, podsetimo, osim prvog, prognozirani veliki uspeh je izostao, pa se „Spajdermen: Povratak kući“ očekuje sa interesovanjem.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Piter Parker (igra ga Tom Holand) vraća se kući u kojoj živi sa tetkom Mej (Marisa Tomei), gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark (Robert Dauni Džunior). Odnos između dva lika u filmu je jedna od udarnih tema.

Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, ali ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao superheroj… Pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – Lešinar (igra ga Majkl Kiton).

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Spider-Man: Homecoming / Spajdermen: Povratak kući. Dužina trajanja filma: 133 minuta. Žanr: akcija, naučna-fantastika. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Jon Watts. Uloge: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Jedan komentar

  1. da li mislite da ce lesinar da otme liz i spajdermen,ajronman i hulk da je spasu?