Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Zenker Brothers i Regen 16. septembra u Barutani!

Zenker Brothers i Regen 16. septembra u Barutani!

Osnivači uticajne etikete „Ilian Tape“ i predstavnici autentičnog berlinskog zvuka Zenker Brothers nastupiće u Barutani, 16. septembra.

Braća Zenker, Dario i Marko dolaze iz Minhena. Oni su pored svoje virtuoznosti za di džej pultom takođe izvrsni producenti. Njihova parola je: „Nije nas briga za hype, radimo ono što volimo!“

U proteklih deset godina potpisali su za „Tresor“ i „Frozen Border“ pored izdanja za sopstveni label.  Njhov način sporog uplivavanja u techno scenu kulminirao je debi albumom „Immersion“ koji odiše jedinstvenom atmosferom zanimljivih ritmičkih šablona isprepletanih snažnim sintovima. Jednostavno proveli su poslednju deceniju preoblikujući tehno muziku i uspeli su!

Pult će sa njima deliti Regen koji je među predstavnicima ranije domaće anderground scene, a takođe i jedan od naših najistaknutijih di džejeva i producenata. On neguje specifičan mračniji zvuk kojim je izgradio novi stil izvođenja, a njegovu inovativnost prepoznala su i sama braća Zenker koji su ga prisvojili u svoju „Ilian Tape“ zajednicu.

Karte su dostupne putem Eventim Srbija i Gigstix prodajne mreže po ceni od 690 RSD. (danubeogradu.rs; Katarina Tomović)

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.