Naslovna » Izlasci » Film » Cine Grand – novi bioskop u tržnom centru Capitol park Rakovica
Cine Grand - novi bioskop u tržnom centru Capitol park Rakovica

Cine Grand – novi bioskop u tržnom centru Capitol park Rakovica

Prvi bioskop pod brendom Cine Grand – MCF biće uskoro otvoren u tržnom centru Capitol park Rakovica.

Međunarodni bioskopski lanac Cine Grand poseduje bioskope širom SAD, Bugarske i Rumunije.

Šest sala sa oko 750 mesta koje su kompletno opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije, sertifikovanim JBL i Crown ozvučenjem, i Volfoni 3D sistemom, učiniće da Cine Grand bude među tehnički najsavremenijim bioskopima u regionu.

Cine Grand će posetiocima ponuditi i najbolji lojaliti program za sve generacije, kao i mnogo tematskih večeri. Celokupan doživljaj gledanja filmova upotpuniće i bogata ponuda filmskih grickalica i pića po povoljnim cenama, a Cine Grand će, u saradnji sa partnerima, obezbediti svojim gostima i do sada neviđene povoljnosti na domaćem tržištu.

Cine Grand - novi bioskop u tržnom centru Capitol park Rakovica

Uz najsavremeniju opremu u najlepšem ambijentu u gradu, ljubitelji sedme umetnosti će moći da uživaju u najnovijim domaćim i svetskim ostvarenjima.

Da podsetimo, otvaranje Cine Grand bioskopa u Capitol parku Rakovica je predviđeno za 19. oktobar. O otvaranju samog ritejl centra pročitajte OVDE. Program bioskopa pogledajte u našem nedeljnom pregledu „Bioskopski repertoari“!

Tog dana, na repertoaru novog Cine Grand bioskopa naći će se domaća akciona komedija „Prokleti pas“. Glavnu mušku ulogu u ovom ostvarenju tumači Srđan Žika Todorović.

Zatim, biće prikazan i novi film o globalnoj katastrofi epskih razmera, „Geostorm“, a posetioci koji vole horor filmove, moći će da pogledaju horor dramu „Sneško“ i Majkla Fasbendera u glavnoj ulozi. Pored ovih, na repertoaru će se naći još mnogo filmskih naslova.

Kompanija Cine Grand MCF ima dugoročne planove, koji podrazumevaju otvaranje još nekoliko multipleks bioskopa u Srbiji, na čijoj se realizaciji intenzivno radi. (danubeogradu.rs)

loading...

3 komentari

  1. Gde i kada se mogu kupiti karte za 19.10.2017. za film „Prokleti pas“u Cine Grand bioskopu u Capitol Park Rakovica?

  2. I mene to jako zanima, ali nema ko da odgovori 🙂

  3. Pozdrav svima! Karte se kupuju samo na blagajni bioskopa – kad bioskop bude otvoren. Tržni centar se otvara 19. oktobra od 14.00, pa pretpostavljamo da će i blagajne bioskopa tada biti otvorene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.