Naslovna » Izlasci » Shopping » Stop Shop ritejl park u Lazarevcu

Stop Shop ritejl park u Lazarevcu

U četvrtak, 14. septembra, u Lazarevcu će biti otvoren Stop Shop ritejl park austrijske kompanije Immofinanz na oko 10.100 kvadratnih metara.

Stop Shop ritejl park će imati oko 200 parking mesta, a pored poznatih otvaranje će obeležiti i nekoliko novih brendova koji će se prvi put pojaviti na srpskom tržištu. Ukupno će biti oko 25 domaćih i međunarodnih brendova, a među njima su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop…

Stop Shop se nalazi na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom.

Izgrađen je reklamni totem visine 24 metra i dečije igralište ukupne površine 96 kvadratnih metara.

Na otvaranju, 14. septembra od 20.00, nastupiće Željko Joksimović. Pored zabavnog programa, omogućeni su i značajni popusti u radnjama.

Posle Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta Stop Shop lokacija koja će biti otvorena u Srbiji, a projekat je vredan deset miliona evra. Zaposleno je oko 300 ljudi. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

2 komentari

  1. Hvala Bogu da i LAZAREVAC dobije jedan kulturan trzni centar,koji smo svi prizeljkivali, a posebno na prisustvu RODE u tom centru,dosta nam je vise magacinskog DISa koji na sve lici samo ne na pravi market.

  2. Ovo na sve lici samo ne na trzni centar. Nema ni cetvrtinu radnji koje pravi trzni centar poseduje. Tuga.