Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Kingsman: Zlatni krug
U bioskopima: Kingsman: Zlatni krug

U bioskopima: Kingsman: Zlatni krug

Akciona komedija „Kingsman: Zlatni krug“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 21. septembra, a karte su već u prodaji.

Ovo je drugi deo urnebesne komične franšize o britanskim špijunima.

Teron Edžerton se vraća kao Egzi, mladić koji je u prvom delu filma izabran za novog pripadnika nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije Kingsman. U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima.

Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom „Statesman“, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

U ulozi glavnog negativca gledaćemo Džulijen Mur, protiv koje će se boriti fenomenalna ekipa britanskih i američkih špijuna: Teron Edžerton, Kolin Firt, Mark Strong, Čening Tejtum, Hali Beri, Pedro Paskal i Džef Bridžis.

Među ova velika holivudska imena, progurao se i muzičar Elton Džon, koji je u filmu ostvario veoma zapaženu ulogu. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Kingsman: The Golden Circle / Kingsman: Zlatni krug. Dužina trajanja filma: 140 minuta. Država i godina proizvodnje: Velika Britanija / 2017. Žanr: akcija, komedija. Uloge: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry. Reditelj: Matthew Vaughn.

Sve što bi trebalo da znate o filmu „Kingsman: Zlatni krug“

U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima, a evo šta još možemo da očekujemo:

♠♣♥♦ Kolina Firta ćemo ponovo gledati u ulozi Harija Harta
Majstorska izvedba Kolina Firta je jedan od najjačih aduta filma „Kingsman: Tajna služba“. Međutim, njegov lik Hari Hart je pred kraj filma primio metak u glavu i navodno nije preživeo. S obzirom na to da Firta možemo da vidimo u najavama za „Kingsman: Zlatni krug“, pretpostavka je da se Hari vraća, samo nam još ostaje da saznamo kako je uspeo da preživi.

♠♣♥♦ Priča u drugom delu filma je neistražena teritorija
Velik deo materijala za film „Kingsman: Tajna služba“ temelji se na stripu Marka Milara. S obzirom na to da Milar nikad nije napisao nastavak za strip, drugi deo filma „Kingsman“ je potpuno originalan, tako ostaje da vidimo da li će scenaristi Metju Von i Džejn Goldman ovog puta ispuniti očekivanja publike.

♠♣♥♦ Čening Tejtum, Pedro Paskal i Hali Beri se pridružuju timu kao američki agenti
Kada sedište Kingsmana bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom „Statesman“, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. Agenti Tekila, Viski i Džindžer, odnosno Čening Tejtum, Pedro Paskal i Hali Beri, priskaču u pomoć prijateljima iz Velike Britanije i zajedno kreću u borbu protiv zlikovca.

♠♣♥♦ Džulijen Mur u ulozi u kakvoj je do sada nismo videli
Navikli smo da gledamo Džulijen Mur u ozbiljnim dramskim ulogama, a ovog puta imaćemo priliku da je vidimo kao glavnog negativca. Popi je najmoćnija žena na svetu, koja se bavi proizvodnjom i prodajom narkotika, a živi u dalekoj džungli, izolovana od sveta.

♠♣♥♦ Elton Džon u ulozi samog sebe
Još jedno iznenađenje u filmu „Kingsman: Zlatni krug“ je legendarni muzičar Elton Džon. Njega ćemo gledati u ulozi samog sebe, kao taoca nemilosrdne Popi, koja ima opake planove da promeni čitav svet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.