Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Voće, povrće, čuvanje, pakovanje… Cool & Fruveg Expo Balkan od 13. do 15. septembra
Fruveg Expo Balkan u velikoj meri posvećen je zamrzavanju
Fruveg Expo Balkan u velikoj meri posvećen je zamrzavanju

Voće, povrće, čuvanje, pakovanje… Cool & Fruveg Expo Balkan od 13. do 15. septembra

Izlagačka manifestacija koja će na Beogradskom sajmu biti održana od srede 13. do petka 15. septembra4. Cool & Fruveg Expo Balkan, prikazuje opremu potrebnu da se voće i povrće obradi i sačuva.

Međunarodni specijalizovani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grejanje i preradu voća i povrća ima dva segmenta.

U Cool segmentu izlagači predstavljaju rashladne vitrine i komore, agregate, opremu za klimatizaciju i ventilaciju, tunele za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i belu tehniku. Klijentima pružaju logističku podršku i ostale usluge vezane za montažu i servisiranje.

Učesnici Fruveg segmenta izlažu mašine i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodovanje i merenje, kontrolu kvaliteta. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Cool & Fruveg Expo Balkan biće održan u Hali 1.

16. Packtech Expo Balkan 2017

Paralelno i u isto vreme sa sajmom Cool & Fruveg Expo Balkan, u Hali 4 najavljena je srodna manifestacija: 16. Packtech Expo Balkan 2017 – Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju.

Radno vreme sajmova je od 10 do 18 časova.

Manifestacijom Cool & Fruveg Expo Balkan, posle letnje pauze, počinje jesenja izlagačka sezona na Beogradskom sajmu. Podsetimo da će nekoliko dana ranije, 11. septembra, Beogradski sajam obeležiti značajan jubilej – 80. godišnjicu osnivanja i rada.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.