Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Boston 168 live u klubovima Drugstore i KPTM

Boston 168 live u klubovima Drugstore i KPTM

U subotu, 9. decembra u klubu Drugstor nastupiće Boston 168, dvojac koji čine Sergio Pace i Vincenzo Ferramosca.

Kolektiv TRIII će predstaviti beogradskoj publici dvosatni live nastup poznatih acid-techno didžejeva iz Torina.

Danas je ovaj duo prepoznatljiv širom Evrope po jedinstvenom autorskom obrascu po kom izvode nastupe uživo, u velikoj meri zahvaljujući mudro odabranoj hardverskoj postavci na nastupima u kombinaciji sa ogromnim muzičkim talentom. Većina tehnologije koju koriste Boston 168 su legendarne mašine firmi Roland, Korg, Moog.

Izdavačku etiketu Old & Young koju su osnovali 2010. godine, ovako opisuju:

„Iskustvo starijih u kombinaciji sa snagom mladih su dva elementa koja su rodila projekat Old & Young. Želimo da prozvodimo zvuke koji povezuje stare elektronske muzičke korene sa novom tehnikom i svežinom savremenosti. Na našim muzičkim izdanjima želimo da ispričamo istoriju analognih mašina od pre 30 godina kroz naše savremeno iskustvo. Naše muzičko istraživanje je od korena crne muzike do nemačkog minimalizma i konačno do savremenog tehna. Ovo je stvar koja se nikada neće izgubiti među hiljadama lap topova“.

Vrlo brzo su usledila izdanja za Enemy Records čiji je vlasnik Dustin Zahn, Regalov Involve Records sa sjajnim „Black Hole“ ep-em i Attic Music Fabrizia Lapiane koja su dovela do radikalnih pomaka u načinu stvaranja acid techno muzike.

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII: Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević.

Takođe, kolektiv TRIII u svakoj prilici promoviše nedovoljno afirmisane didžejeve i producente, pa će tim povodom u malom klubu Drugstore nastupiti Gorgia, Ana Rs i Rope.

Žurka u klubu Drugstore-u će trajati do šest ujutru, a onda se zabava seli u klub KPTM na zvaničan after party, na kome će domaći akteri raditi DJ b2b kombinacije uz priliku da možda vidimo italijanske umetnike i za DJ mix pultom.

Karte su u prodaji na Eventim prodajnim mestima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.