Naslovna » Izlasci » Sport » Crvena zvezda – Arsenal, četvrtak 19. oktobar
Arsenal stiže na Marakanu

Crvena zvezda – Arsenal, četvrtak 19. oktobar

Ulaznica još ima. Dva dana nas dele od atraktivnog fudbalskog meča u kojem Crvena zvezda na stadionu „Rajko Mitić“ 19. oktobra dočekuje londonski Arsenal.

U utakmici trećeg kola Lige UEFA u grupi H, koja u četvrtak u 19 časova počinje na beogradskom terenu, dva tima sastaće se treći put u istoriji.

Prva dva puta bilo je to u sezoni 1978/79 godine – Zvezda je bila bolja i eliminisala Arsenal iz daljeg kup takmičenja. Pobeda na Marakani rezultatom 1:0, a zatim nerešen rezultat (1:1) u Engleskoj skor je koji navijači i danas pominju. Čuveni tim Branka Stankovića, gol Cvijetina Blagojevića u Beogradu i Dušana Savića u Londonu (pogledajte spot!) pripadaju vremenu pre datuma rođenja bilo kog od današnjih igrača „crveno-belih“, pa je motivacija za dokazivanje aktuelne ekipe na nivou.

U trenutku dok ovo pišemo ulaznica još ima i prodaju se online (iTickets.rs) u paketu za susrete Crvena zvezda – Arsenal i Crvena zvezda – Keln (igra se 7. decembra). Cene su sledeće: Sever i Jug 2400 dinara, Istok 5000 i Zapadna tribina 6000 dinara.

Za navijače koji su već kupili ili će tek kupiti karte, prenosimo apel kluba.

Ova utakmica je proglašena za meč visokog rizika. Interesovanje je ogromno i tribine stadiona „Rajko Mitić“ biće ispunjene do poslednjeg mesta.

Zbog toga apelujemo na sve navijače da na utakmicu doću minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima odnosno prilazima stadionu, i ulazak će zasigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča, ili da ne zateknete svoje sedište slobodno.

Svi koji dolaze sa decom moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište sa roditeljima. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA.

Utakmica Crvena zvezda — Arsenal zakazana je za 19 časova. Apelujemo na sve navijače da sportski bodre Crvenu zvezdu, u skladu sa zakonom i propisima.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.