Naslovna » Izlasci » Shopping » Grazia Shopping Night u Knez Mihailovoj i u Rajićeva SC

Grazia Shopping Night u Knez Mihailovoj i u Rajićeva SC

U petak uveče, 13. oktobra, u najpoznatijoj beogradskoj ulici, Kneza Mihailovoj i u okviru Rajićeva Shopping centra, biće održana jedna od najvećih i najpopularnijih noći kupovine – Grazia Shopping Night.

Rajićeva SC ovog petka od 17.00 do ponoći, zadovoljiće sve potrošačke potrebe stanovnika prestonice, predstavljajući idealnu destinaciju za sve one koji žele da uživaju prefinjenoj kupovini i najbolji šoping uz specijalne popuste.

Manifestacija sa već dugom istorijom održati će se duž centralne gradske ulice i prvi put u okviru nove šoping destinacije zahvaljujući kojoj će svi posetioci pronaći i neke od brendova koji su po prvi put našem tržištu, čineći Rajićeva SC novim modnim centrom grada koji zadovoljava i najprobirljivije ukuse.

Pored poznatih brendova, svi posetioci će do duboko u noć moći da se opuste i u brojnim restoranima sa najlepšim pogledom na grad i upoznaju Beograd iz potpuno novog ugla.

Šoping centar ima posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što ga čini lako dostupnim za sve sugrađane koji dolaze sa različitih strana grada. (danubeogradu.rs)