Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Jesenji „Dodir Pariza“ 14. i 15. oktobra

Jesenji „Dodir Pariza“ 14. i 15. oktobra

Dvodnevni Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ biće održan jubilarni 30. put u subotu i nedelju, 14. i 15. oktobra na Beogradskom sajmu.

Stalni posetioci već znaju da manifestacija ima prolećno i jesenje izdanje, na kojima se predstavljaju proizvođači, predstavnici i distributeri najpoznatijih svetskih brendova, kozmetičkih i frizerskih kuća. Prezentacije novih proizvoda, aparata i preparata, za osobe oba pola, prate brojni saveti za negu, ulepšavanje i zdravlje koje daju dermatolozi i kozmetolozi.

Uobičajeni su popusti za kupovinu izloženog, kao i specijalni programi i ponude za sve one koji se profesionalno bave negom lepote.

Značajno mesto zauzima i segment manifestacije koji se bavi zdravljem i preventivom, pravilnom ishranom, rekreacijom, fitness programima…

U okviru sajma biće održan drugi po redu Sajam holizma.

Izlagači iz sveta holizma zainteresovanima će objasniti kako da se približe prirodi, prirodnom stanju i da neguju sebe na svim nivoima. Holizam je pogled na svet i filozofija koja shvata u celini sve nivoe bića. Holizam posmatra delovanje i međusobni uticaj svih aspekata čovekovog postojanja sa ciljem boljeg razumevanja njegovog zdravstvenog stanja, društveno-socijalnog statusa i međuljudskih odnosa. Sajam holizma predstavlja izlagače koji imaju holistički pristup lepoti i zdravlju i koji će prisutne upoznati sa prednostima prirodne kozmetike, aromaterapije, fitoterapije, Bowen terapije, industrijske konoplje i kristaloterapije.

3. CIDESCO kongres kozmetike i 6. srpsko-italijanski kongres sa temom Holističke masaže lica i tela; Ajurveda i različiti ajurvedski tretmani, takođe su najavljeni.

„Dodir Pariza“, najveća manifestacija ove vrste u regionu, zauzeće Halu 2.

Radno vreme je od 10 do 20 časova, a cena ulaznice 400 dinara.

Za organizovane školske dolaske cena pojedinačne karte je 250 dinara.

Sat parkinga u subotu košta 100, a u nedelju 50 dinara.

(danubeogradu.rs)