Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (9. novembar 2017)
Novi filmovi u bioskopima: Ubistvo u Orijent ekspresu
Novi filmovi u bioskopima: Ubistvo u Orijent ekspresu

Novi filmovi u bioskopima (9. novembar 2017)

Od 9. novembra u bioskopima će se prikazivati ovi filmovi: „Ubistvo u Orijent ekspresu“, „Opasne mame 2: Božić“, „The Books of Knjige: Slučajevi pravde“, „Družina iz džungle“, „Vau vau zvezda“.

Ubistvo u Orijent ekspresu

Rimejk filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“ donosi poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

Originalni naslov i prevod na srpski: Murder on the Orient Express / Ubistvo u Orijent ekspresu. Dužina trajanja filma: 114 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: krimi, drama, misterija. Uloge: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley. Reditelj: Kenneth Branagh.

Opasne mame 2: Božić

Novi filmovi u bioskopima: Opasne mame 2: Božić

Nastavak velikog bioskopskog hita „Opasne mame“ napisali su i režirali Džon Lukas i Skot Mur. Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju supermame i odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom.

Originalni naslov i prevod na srpski: A Bad Moms Christmas / Opasne mame 2: Božić. Dužina trajanja filma: 116 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: komedija. Uloge: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christine Baranski, Susan Sarandon. Reditelji: Jon Lucas i Scott Moore.

The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Novi filmovi u bioskopima: The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva. Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mleko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Iako će zločincima pokušati da zadaju smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast.

Originalni naslov: The Books of Knjige: Slučajevi pravde. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: Crna Gora / 2017. Žanr: krimi, komedija. Uloge: Veselin Gajović, Goran Vujović, Aleksandar Radunović, Zoran Marković, Sejdo Alijaj, Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Zoran Kesić. Reditelj: Zoran Marković.

Družina iz džungle

Novi filmovi u bioskopima: Družina iz džungle

Vesela animacija bazirana je poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u skoro svim zemljama sveta. Moris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojili su ga tigrovi, ali je postao najsmotaniji kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namerava da održi red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala pre njega. To će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek uz pomoć svoje vojske babuna.

Originalni naslov i prevod na srpski: Les as de la jungle / Družina iz džungle. Dužina trajanja filma: 97 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2017. Žanr: animirani, avantura, porodični. Film je sinhronizovan na srpski. Reditelj: David Alaux.

Vau vau zvezda

Novi filmovi u bioskopima: Vau vau zvezda

Bodi je tibetanski mastif od kog se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali on nema strast za taj posao. Sve se menja kad radio padne s neba i on čuje muziku Angusa Sketerguda i odluči da život posveti muzici. Bodi će time privući pažnju Linuksa, glavnog neprijatelja njegovog sela, koji u njemu vidi način kako da osvoji selo. Badi mora da spasi porodicu i prijatelje, ali pritom ne želi da odustane od svoga sna…

Originalni naslov i prevod na srpski: Rock Dog / Vau vau zvezda. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2016. Žanr: animirani, komedija. Film je sinhronizovan na srpski. Reditelj: Ash Brannon.

(danubeogradu.rs)