Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » O.U.R. Pub – nastupi od srede do subote

O.U.R. Pub – nastupi od srede do subote

Posetite O.U.R. Pub (Beogradska 71) jer će biti odličnih zabava od srede do subote!

Sreda je rezervisana za jazz, četvrtak za akustičnu svirku, petak za nastupe bendova, a subotom dolaze ugledni DJ-evi.

O.U.R. Jazz: Banović, Ćalina i Božanić Jazz trio

Sreda, 8. novembar, veče je za vrhunsku muziku, a u izvođenju iste su i više nego vični profesionalci koji izvode straight ahead jazz: Nemanja Banović (truba), Dragan Ćalina (klavir), Bata Božanić (bass).

O.U.R. Acoustic: Fankustik DuoPromo

Fankustik Duo koji čine klavir i dva vokala, sviraće 9. novembra raznovrsne domaće i strane pop, rock, disco, funk hitove u akustičnoj izvedbi. Sloba Dragovic (klavijature, vokal) i Ksenija Kuljaca (vokal) čine ovaj sastav.

O.U.R. Live: Dea Dia bend

Ako volite kvalitetnu muziku, pažljivo probrane hitove koji dižu na noge, obožavaćete ovaj šestočlani sastav. Poznate numere domaćih i stranih izvođača vođene sa dva moćna ženska vokala prosto plene uz snažnu instrumentalnu podršku. To je pop/rock/disco/funk/r’n’b spektakl u petak, 10. novembra.

O.U.R. DJ: DJ Testosteron

Više od deset godina DJ-inga u najboljim beogradskim mainstream/undeground klubovima govori da je za 11. novembar žurka zagarantaovana. U pitanju je eklektični mix raznih muzičkih pravaca, tako reći, od fanka do Daft Punka. Vreli plesni hitovi svih muzičkih epoha DJ Testosterona a.k.a Dragana Nikolića koji dodatno zagrevaju atmosferu i dovode do usijanja čuće se ovog vikenda u Beogradskoj 71.

Opustite se i uživajte u O.U.R. Pub-u. Brzo ćete uploviti u čaroliju čeških pivnica gde će vas izvanredni izvođači oraspoložiti najkvalitetnijim hitovima.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.