Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma
Porodični dani: Čudo
Porodični dani: Čudo

Prvi Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma

Od 9. do 15. novembra u svim bioskopima Cineplexx biće održani Porodični dani – festival dečijeg filma.

Manifestacija namenjena svim generacijama predstavlja najpopularnije filmove iz 2017. godine.

Porodični dani donose i svetsku premijeru filma „Čudo“, ostvarenje inspirisano najčitanijim bestselerom Njujork tajmsa o dečaku Avgustu Pulmanu.

Na platnima svih bioskopa Cineplexx biće prikazano 25 filmova, među kojima se nalazi osam novih naslova i šest nagrađivanih filmova.

Porodični dani: Uživancija za male pare

Ukoliko ste propustili da pogledate „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Pevajmo“, „U potrazi za Dori“, „Štrumpfove: Skriveno selo“, „Vajanu“ ili želite ponovo da uživate u nekom od filmova iz bogatog, repriznog programa manifestacije, iskoristite priliku da to uradite po specijalnoj ceni ulaznice.

Pored filmova koji su obeležili proteklu filmsku godinu biće prikazivano i šest filmova, koji su osvojili bezbroj nominacija i nagrada na filmskim festivalima širom sveta.

Cene ulaznica u beogradskim bioskopima Cineplexx (Ušće SC, Delta City, Big) su 250 dinara (2D) i 370 dinara (3D), dok su cene za Cineplexx u Kragujevcu i Nišu 180 dinara (2D) i 280 dinara (3D) po projekciji.

Film „Crvena kornjača“ je dobitnik specijalne nagrade žirija na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu i nominacije za nagradu Oskar, „Usnula devojka“ je nagrađivana šest puta i nominovana čak 22 puta u više kategorija: za najbolji film, glumicu, scenario… na festivalima u Australiji, Berlinu, Buenos Airesu, Sijetlu, Melburnu, Nešatelu, dok je „Crveni pas“ dva puta nominovan ove godine za najbolji film.

Da je Srbija deo Holivuda kada su filmovi u pitanju, govori i činjenica da će svi posetioci samo u bioskopima Cineplexx poslednjeg dana festivala, 15. novembra imati ekskluzivnu priliku da pogledaju svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo„, u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts, Džejkob Trembli i Oven Vilson.

Raskošni dečiji filmovi ove jeseni će otvoriti vrata ka maštanju, razbibrizi i uživanju, a najmlađima će filmski doživljaj začiniti radionice, brojne animacije, igre i pokloni.

Program pronađite na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.