Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » O.U.R. Pub: Dobre žurke i Prag u Beogradu

O.U.R. Pub: Dobre žurke i Prag u Beogradu

O.U.R. Pub je prava stvar za vas ako volite pivnice u češkom stilu. Tu vas čekaju vrhunski češki specijaliteti i širok izbor pića.

A za muziku ne brinite: sredom vozi jazz, četvrtkom akustika, a ako ste baš raspoloženi za živu svirku, petak je vaše veče. Ko želi da doživi pravu žurku uz DJ-eve, subota je pun pogodak. A sve to se dešava na veoma zgodnom mestu kod Tašmajdanskog parka na adresi Beogradska 71.

Sredom: OUR Jazz

Svake srede od 20.00 do ponoći tik uz ulaz u SC Taš gostuju priznati džez muzičari. Tada možete čuti raznovrsne stilove od klasičnog džeza, pa sve do modernih hitova u džez izvedbi. Ove nedelje svira izuzetno intrigantan sastav Free Cats koji ima unikatnu izvedbu i pojavu.Promo

Četvrtkom: OUR Acoustic

Da bi se neko bavio akustikom kvalitetnom, na prvom mestu mora da bude maestralan u tome što radi. Zato u O.U.R. Pub-u gostuju najbolji muzičari zahvaljujući kojima možete da se istovremeno opustite i razagovrate sa prijateljima, ali i doživite koncertni ugođaj. Jer toliko su kvalitetne svirke u ovom pabu.

Petkom: OUR Live

Renomirani bendovi na bini O.U.R.-a prave praktično koncert. Tada je sva pažnja uprta u bend i energiju koja se razmenjuje između muzičara i publike. Svakog petka u ovom pabu vlada neizostavno vesela atmosfera, razigrana, pozitivna, puna osmeha i druženja. Prijatelji vole baš ovde da se provesele. Ove nedelje od ugla do ugla češku pivnicu promrdava bend Party Animals.

Subotom: OUR DJ

Ovo je dan kada dolaze ne samo istaknuti DJ-evi, već i poznate ličnosti koje se nalaze u toj ulozi isključivo sa namerom da naprave najbolju moguću žurku i razmrdaju prisutne.

Do sada su za DJ pultom bili Anđeo i Đavo DJ-s, Bane Trifunović, Marko Gangbanger, DJ Testosteron i mnogi drugi. Ove sedmice DJ binom vladaju glumac Miloš Vlalukin i Vukašin Rajić.Alkohol može biti štetan po zdravlje!

Radno vreme ovog paba je radnim danima i nedeljom do ponoći, a petkom i subotom do dva sata posle ponoći. U bilo koje doba dana ovde možete doći i poručiti sve od ozbiljnog ručka, preko laganijih užina do deserta.

Jedan od najboljih kuvara u zemlji, Nemanja Kolarac, spreman je i da izađe u susret posebnim zahtevima, a upravo se priprema još bogatiji meni koji će pokriti gotovo svačiji ukus. Izbor pića ne samo što je širok, već su i cene pristupačne, a kvalitet izuzetan.

Rezervišite svoje mesto 011/3238-846 i prepustite se čarima Češke u centru Beograda.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.