Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Razigrani vikend u O.U.R. Pub-u

Razigrani vikend u O.U.R. Pub-u

Od srede do subote u O.U.R. Pub-u na adresi Beogradska 71 održava se bogat muzički program.

Sredom sviraju izvrsni džez muzičari, četvrtak je rezervisan za akustične nastupe, petkom imaju nastupe renomirani bendovi, dok subotom čuveni DJ-evi prave žurku.

Evo šta predstoji ovog vikenda u pivnici u centru grada…

Petak, 17. novembar… OUR LIVE: Soul Kitchen

Ako volite kreativnu i drugačiju svirku vođenu neodoljivim vokalima i praćenu duvačkim aranžmanima, obožavaćete ovaj bend.

U kombinaciji sa ovim pabom, energija pršti na sve strane. Rock, r’n’b, soul, funk i disco hitovi u autentičnoj izvedbi dižu sve na noge i razmrdavaju i najstegnutije.

Soul Kitchen bend čine Sanja Bogosavljević (vokal), Marko Vlahović (vokal), Kristijan Mlačak (tenor sax), Milan Savić (alto sax), Srđan Dunkić (bubanj), Aleksandar Buzadžić (klavijature), Predrag Kozomara (gitara)i Dragan Ivanović (bas).

Vikend u O.U.R. Pub-u

Promo

Subota, 18. novembar… OUR DJ’s: Miloš Vlalukin i Vukašin Rajić

Da li ste spremni za specijalno vaspitanje rokenrola? Miloš i Vukašin vas vode kroz vremeplov svega što želite da čujete kada ste na pravom mestu sa pravim ljudima.

U Beogradskoj 71 subotom se promrdava iz korena naša češka pivnica u centru grada. Ta čarolija svakoga brzo ponese, tako da poručite pivo i butkicu i uhvatite zalet za skakanje.

U sredu su nastupali „Free Cats“, muzičari koji se bave postmodernim zvukom, a u četvrtak pop, rodk, disco akustični sastav „Duo Compari“.

Organizacija Udruženog Rada, ili skraćeno OUR, skoro deset godina je prepoznatljivo ime koje je prošlo kroz transformaciju u okviru koje je promenilo koncept.

Nekada je to bio O.U.R. Bar, a sada je to O.U.R. Pub. Mnogi za ovo mesto vole da kažu „Our“ (engl. „naše“) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na svom terenu i da se uvek vraćaju ponovo.

Pored sjajnog muzičkog programa (rock, jazz, blues) tokom nedelje, O.U.R. Pub karakterističan je i po autentičnoj atmosferi českih pabova po ugledu na koje je i nastao.

Češka kuhinja sa kreativnim dopunama ostalih zemalja koje neguju pub kulturu, kao i kultura ispijanja piva, neizostavni su deo imidža ovog novog-starog mesta u gradu, a neuobičajeno razumne cene su dodatni plus.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.