Naslovna » Izlasci » Sport » SC Voždovac: Drugi karate turnir Arena kup

SC Voždovac: Drugi karate turnir Arena kup

U nedelju, 19. novembra od 10.00, u Sportskom centru Voždovac biće održan drugi karate turnir Arena kup.

Organizatori turnira su KK Arena i Beogradski karate savez, a u skladu je sa pravilima Evropske karate federacije i Svetske karate federacije, prenosi portal Savremeni sport.

U Crnotravskoj 4 biće održana takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na karate turniru Arena kup imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje učesničke takse.

Prijavljivanje zainteresovanih se obavlja do 18. novembra do 15.00, slanjem mejla na karateklubarena@yahoo.com.

Arena kup – učešće i druge informacije

Pravo nastupa imaju samo ekipe i pojedinci uredno registrovani u KFS za 2017/18. godinu odnosno uredno registrovani članovi organizacije koja je u sistemu WKF.

Učesnička taksa: pojedinačno kate i borbe – 1.200 dinara; ekipno kate – 1.800 dinara; ekipno borbe – 2.400 din.

Za takmičare i zvanična lica neophodna je nacionalna akreditacija uredno overena za 2017/18. godinu, a za takmičare upisan datum sticanja zvanja i za sve takmičare, i domaće i inostrane, važeći lekarski pregled i polisa osiguranja. Za strane takmičare obavezan je dokument od nacionalne federacije o pripadnosti u WKF-u.

Sportska i zaštitna oprema u skladu sa pravilima borenja i suđenja za takmičare, trenere i sudije.

Pored borilišta na parketu mogu da se nalaze samo treneri i menadžeri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom važećom akreditacijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.