Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Tinejdžerske zvezde Marcus & Martinus u Beogradu!

Tinejdžerske zvezde Marcus & Martinus u Beogradu!

Tinejdžerska muzička senzacija Marcus & Martinus dolaze u Beograd 25. marta 2018. (19.00) u Halu sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

U sklopu svoje prve evropske koncertne turneje pod nazivom „Moments Tour“ posetiće i Beograd, ali i Zagreb i Ljubljanu.

Koncerti koji će biti održani u velikim arenama u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj već su rasprodati, a karte za prvi koncert planule su za manje od 10 minuta! Mladi Norvežani imaju ogroman broj vernih fanova širom Evrope i jako se raduju ovoj turneji.

– Veoma smo uzbuđeni što imamo nove gradove u okviru „Moments Tour“ i ne možemo da dočekamo druženje sa fanovima iz svih zemalja – rekao je Marcus. – Imamo najbolje fanove na planeti! Veoma se radujemo nastupima pred našom publikom – dodao je Martinus.

Cene ulaznica:
• Parter – za prvih sto kupljenih karata cena je 2500 dinara
• Parter – redovna cena 2900 dinara
• VIP – 3600 dinara

Marcus & Martinus – ukratko

„Moments Tour“ počinje u februaru, a Marcus & Martinus već su počeli sa probama.

Naziv turneje isti je kao i naziv njihovog novog albuma, „Moments“, a petnaestogodišnji blizanci iz Norveške uzbuđeni su što će stvoriti nove i nezaboravne trenutke zajedno sa svojim fanovima.

Petnaestogodišnji blizanci iz Troforsa u Norveškoj, prvi put su privukli pažnju pobedom na nacionalnom pevačkom takmičenju Melodi Grand Prix Jr 2012. kada su imali samo deset godina.

Od tada su objavili dva studijska albuma, nekoliko hit singlova i nastupali pred prepunim arenama širom nordijskih zemalja. Iako su veoma mladi, već su objavili svoju biografiju „Our Story“ 2016. godine kao i dugometražni dokumentarni film 2017. godine „Together About The Dream“, a osvojili sui nagradu „Artist of the Year“ na dodeli norveške Gremi nagrade.

Na putu su da osvoje i ostatak Evrope. Na svom trećem albumu „Moments“ sarađivali su sa nekoliko najpriznatijih producenata iz Sjedinjenih Američkih Država, Norveške i Švedske. (danubeogradu.rs)

loading...

2 komentari

  1. Ja sam veliki fan ali negovorim njihov jezik ali zelim da se slikam sa njima

  2. Ja sam veliki fan ali nisam kupila njihovu kartu za koncert govorim njihov jezik i srecna sam zbog toga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.